Recepta d’amargos

1 min. de lectura

Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2

Angules falses

1 min. de lectura

Tallar les arrels de porros i netejar-les. Introduir-les en aigua bollint i, després d'un minut, treure-les. Afegir-les a un gra d'all tallat

Pintxo d’amanida de bou de mar

1 min. de lectura

Barrejar un got d'enciam tallat ben petit amb un got de la carn d'un bou de mar i tres cullerades de maionesa.

Pintxo de botifarra de Burgos i brie

1 min. de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Pintxo de botifarra de Burgos i ou

1 min. de lectura

Tallar el botifarra de Burgos a talls d'1 centímetre aproximadament i fregir-los amb poc oli. Posar sobre una llesca de pà un

Tapa de pinya amb brie

1 min. de lectura

Tallar a daus petits la pinya i a bastonets petits el formatge brie. Afegir unes gotes d'oli i una mica d'orenga. Barrejar.

Cassoletes Margarita

1 min. de lectura

En primer lloc, ruixem motlles de silicona de magdalena amb esprai antiadherent (o amb una mica de mantega tova).

Tapa Durí

1 min. de lectura
1

Per començar el primer que farem serà confitar la ceba, a foc baix, i al mateix temps anirem preparant el formatge a

Pa pícnic tres sabors

1 min. de lectura
1

1-Posau dins un ribell la llet teba i dissoldre el llevat, despres posar el sucre i barrejar fins que estigui ben dissolta.
2-Afagir

Rap amb llenegues

1 min. de lectura

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Oli de ceps

1 min. de lectura

En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a

1 2 3 4 5 11