Aquest aliment s'empra com a substitut de la carn en moltes dietes veganes i vegetarianes
La foodtech catalana aplica un disruptiu procés de fermentació, únic en el món, a les seves marques Mözza i Pumpkin Chxddar
Els llegums tenen una notable riquesa nutricional i són bons per a la salut, versàtils en la cuina i beneficiosos per al
De vegades sentim a parlar d'aquests tipus de cerveses, però no tenim clar què signifiquen
Us oferim algunes idees per allargar la vida de patates, cebes, alls, tomàtigues i pebres
Les fregidores d'aire o air fryer són un petit electrodomèstic de funcionament similar al d'un petit forn de convicció i que permet fregir aliments sense haver
El pastisser Josep Cudié va crear el 1946 un dolç que va anomenar Cro-crem. Una ametlla marcona envoltada de xocolata elaborada per
Té com a component principal el gingerol, un oli essencial responsable del sabor coent tan característic, que és la causa de la majoria
L'avellana (Corylus Avellana) és originària de la Xina. És una de les fruites seques més consumides. Les de Reus són molt reconegudes
Sals de taula, iodades, naturals, de l'Himàlaia... De sals, n'hi ha de moltes castes, però en coneixem la diferència? Sabem quina és
L'alt nivell calòric de l'alvocat, comparat amb altres vegetals, ha provocat que per error l'hagin exclòs de moltes dietes d'aprimament
[:es]De fet, 100 grams aproximadament aporten 21 grams de proteïnes, més quantitat que les que aporta la mateixa quantitat de carn[:]
[:de]La justícia ha confirmat que un producte vegetal no es pot anomenar ni salami ni embotit[:]
Les fruites vermelles destaquen perquè són un tresor de vitamines i propietats. Són un bon complement per acompanyar iogurts, batuts, cereals i
El tarongí, també anomenat tarongina, és usat com a remei natural per a diverses patologies ja que si es consumeix amb regularitat, pot alleujar