• Restaurants
  • Recipes
  • Food
  • Vinícola
  • News
  • Tasts
  • Contact
  • Catalan
  • Spanish
  • German

Actualitat - Page 3

  • Alimentació
  • Concursos i premis
  • Contingut patrocinat
  • Cursos i tallers
  • Fires i rutes
  • Mossegades
  • Quin berenar
  • Reportatges i novetats
  • Vinícola
9 October 2025
Actualitat/Portada/Reportatges i novetats

L’Ajuntament de Maó presenta la IV Fira del Formatge Mahón-Menorca

Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars

9 October 2025

Vuit de cada deu catalans prefereixen ous de proximitat

El consumidor aposta per la frescor i creu que un menor temps

9 October 2025

La Mostra de Cuina Menorquina 2025 reforça el seu èxit i consolida Menorca com a destinació gastronòmica

Des de Restauració Menorca es mostren molt satisfets amb el resultat de

7 October 2025

Aliments laxants i remeis per al restrenyiment

Opcions per estimular el trànsit intestinal

Actualitat/Reportatges i novetats

El Museu del Vi i de la Vinya comença a ser una realitat

24 July 2025
4 mins de lectura

L'Ajuntament de Binissalem ha adquirit el casal de Can Marc gràcies a fons europeus gestionats pel Govern de les Illes Balears

Actualitat/Reportatges i novetats

Consumir oli d’oliva verge extra redueix el dolor menstrual i millora el benestar de les dones amb endometriosi

24 July 2025
4 mins de lectura

L’Hospital Universitari Son Espases, l’IdISBa i la DOP Oli de Mallorca aquesta setmana renoven el conveni de col•laboració de l’estudi ENDO-DIET

Actualitat/Concursos i premis

IV edició del concurs de pa amb oli amb Olives Rosselló, Olis Balle i Son Mesquidassa

17 July 2025
2 mins de lectura

Torna aquesta competició centrada a trobar el millor pamboli per a l'estiu

Actualitat/Reportatges i novetats

Forn i Pastisseria Trias guardonat amb dues estrelles al Superior Taste Awards 2025

17 July 2025
4 mins de lectura

Cuiners i experts d'àmbit internacional en gastronomia han premiat el seu gató d'ametla de Mallorca

Actualitat/Reportatges i novetats

Presentació de la ruta dTAPASxIBZ, impulsada per l’Ajuntament d’Eivissa

16 July 2025
6 mins de lectura

La inscripció per als restaurants romandrà oberta del mes de juliol fins al 15 de setembre

Actualitat/Reportatges i novetats

Treurer consolida la seva presència internacional amb cinc medalles d’or en els concursos més prestigiosos del món

16 July 2025
3 mins de lectura

La tafona mallorquina suma nous reconeixements a Nova York, Los Angeles, Berlín, Londres i el Japó

Actualitat/Reportatges i novetats

Jornada tècnica de tast professional de sobrassada, vi i oli

14 July 2025
4 mins de lectura

Es va fer un ast de vins de la DO Pla i Llevant i un tast d’oli DO Mallorca dirigits, respectivament, per

Actualitat/Reportatges i novetats

Michael Douglas, fan de la sobrassada de Mallorca

10 July 2025
1 min. de lectura

La revista Lecturas se'n fa ressò i explica receptes amb aquest embotit tradicional de les Illes Balears i Pitiüses

Actualitat/Reportatges i novetats

Els mercaurants: la nova tendència que fusiona supermercat i restaurant

9 July 2025
4 mins de lectura

L’estil de vida actual, marcat per la falta de temps i la recerca de comoditat, ha fet créixer la demanda de solucions

Actualitat/Reportatges i novetats

Intervingudes 114 botelles de vi per frau en l’etiquetatge a Menorca

8 July 2025
2 mins de lectura

L’establiment comercialitzava un vi de la Península que feia menció a l’illa en el seu etiquetatge

Actualitat/Reportatges i novetats

Inscripcions obertes per al primer Congrés Internacional de Ramaderia Regenerativa

8 July 2025
3 mins de lectura

Se celebrarà a la Universitat de les Illes Balears els dies 20 i 21 de novembre

Actualitat/Reportatges i novetats

Cati Eva Canyelles, primer premi del concurs Elogi de la vinya i del vi 2025

2 July 2025
1 min. de lectura

Tots els guanyadors han tengut com a premi un lot de vi del celler Jaume de Puntiró

Actualitat/Reportatges i novetats

Taste Mallorca, la nova plataforma gastronòmica multicanal de l’illa

2 July 2025
5 mins de lectura

El restaurant Boho - Coves de Gènova ha acollit la presentació d'aquesta eina impulsada per Restauració Mallorca CAEB

Actualitat/Reportatges i novetats

Santi Taura apadrina els iogurts de La Fageda

2 July 2025
4 mins de lectura

El cuiner ha conceptualitzat dues receptes inèdites, en les quals destaca la textura, cremositat i gust característic del iogurt grec natural de

Actualitat/Reportatges i novetats

Oli Meri, un còctel d’arrel per gaudir durant l’estiu

30 June 2025
3 mins de lectura

Inspirat amb el pa amb oli, el bartender Biel Ramon ha fet servir un monovarietal 100% arbequina per aconseguir un glop untuós,

Actualitat/Reportatges i novetats

Comencen els vespres temàtics a la fresca de Finca Serena i els sopars al camp d’espígol més important de les Balears a The Lodge

26 June 2025
5 mins de lectura

The Lodge Mallorca, al peu de la Serra de Tramuntana, i Finca Serena, al Pla de Mallorca, despleguen la seva màgia entre

Actualitat/Reportatges i novetats

St. Regis Mardavall Mallorca Resort, únic hotel de Mallorca amb la certificació Verified Responsible Hospitality de Forbes

26 June 2025
6 mins de lectura

L'establiment reforça el seu lideratge en sostenibilitat i ofereix pràctiques sostenibles exclusives, com ara la creació del primer vi circular de les

Actualitat/Reportatges i novetats

Torralbenc Rosat, el vi de finca menorquí que reflecteix el caràcter mediterrani

25 June 2025
6 mins de lectura

Gràcies a la recuperació de la finca agrícola, aquest celler conserva la tradició dels vins de qualitat a Menorca,

Previous 1 2 3 4 5 … 120 Next

Cerca

ESTIGUES AL DIA

Cada setmana restaurants, receptes i l’actualitat gastronòmica

Actualitat

  • Portada
  • Fires i rutes
  • Concursos i premis
  • Cursos i tallers
  • Reportatges i novetats
  • Quin berenar

Et recomanam

dBalears
IX Mostra de Cervesa Artesana de Puigpunyent 2025 Octubre
Fira Formatge Menorca - 2025 - banner gros

Més receptes

Bojos per la cuina
Xocolata Desfeta
Dit i fet Cuina
Pasta per als catalans

El més vist del dia

  • Espaguetis amb camag... under Receptes

  • Es Pinzell [TANCAT] under Restaurants, Tancat

  • Remenat de bolets

  • Estofat de sípia amb... under Receptes

  • Pomes al forn amb ca... under Receptes

  • L’Ajuntament de Maó... under Actualitat, Portada, Reportatges i novetats

  • Restaurant Aqua by R... under Restaurants, Tancat

  • Calamars a la planxa... under Receptes

  • Restaurant Clàssic [... under Restaurants, Tancat

  • Can Blau [TANCAT] under Restaurants, Tancat

Grup Gastronòmicament 2006-2024

  • Avís legal
  • Privacitat
  • Política de cookies
  • Restaurants
  • Recipes
  • Food
  • Vinícola
  • News
  • Tasts
  • Contact
  • Catalan
  • Spanish
  • German