És un pastís en quatre passs: pasta de full, flam, nata i maduixes.
Triturem les maduixes, prèviament tallades a trossos, i els gerds, juntament amb el sucre llustre, el marc de cava i les gotes
Posar les maduixes en el vas de la Thermomix i les triturem 20 s/velocitat progressiva 8-10.
Afegir la resta d'ingredients i programar 8
Maduixes invertides
-Capolam les galetes, mesclam la mantequilla fins que formi una pasta homogènea, li donàm forma i l'introduim dins la gelera fins que
Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim
Pastís de mascarpone, maduixes i festucs
Per fer aquest pastís necessitem un motlle desmuntable de mida mitjana.
Triturem les galetes amb una picadora i hi afegim la mantega fosa.
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,
Mini muffins de pernil salat
Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats...
Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
En una cassola o paella amb tapa posam a foc lent, el vi blanc sec, un rajolí d´aigua, el filet de gall,
Ficau la llet en una olla i posau-la a foc per escalfar-la fins que gairebé bulli (però sense arribar-hi).
Apagau el foc

