Per fer aquest pastís necessitem un motlle desmuntable de mida mitjana.
Triturem les galetes amb una picadora i hi afegim la mantega fosa.
Per fer aquest pastís necessitem un motlle desmuntable de mida mitjana.
Triturem les galetes amb una picadora i hi afegim la mantega fosa.
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,
Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats...
Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus
És una recepta fresca i molt bona de preparar.
Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les
El pamboli és un dels plats més típics de les nostres contrades i un dels més senzills de fer. De fet, normalment
En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.
Fora de temporada podeu
Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,