Pel trossets de cookies: Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al
1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els
Sin thermomix
Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.
L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb
Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants
Barrejau la margarina amb el colacao fins que quedi una crema de cacao (millor amb el robot o la batedora). Mirau el
1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de
Es desfà la mantega, a foc baix, i s'hi afegeixen els núvols. Cal no deixar de remenar.
Arròs amb llet a la xocolata blanca
1 min. de lectura
2 Obrim la vaina de vainilla amb un ganivet, i a un pot posem a foc mig la llet, la vaina i l'arròs,
Atreviu-vos a fer aquest gelat! Ideal per l'estiu
Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el
Cannelés de Bordeaux
2 mins de lectura
1 Aquests pastissets francesos són una espècie de flams amb l'exterior cruixent i el cor tou. Aquesta textura s'aconsegueix coguent-los en dues etapes,
Limoncello
3 mins de lectura
2 Peleu les llimones fent atenció a treure només la pell i no la part blanca de la llimona.