Gelat de nata i pinyons

1 min. de lectura

Batre 400 ml de nata amb 3 cullerades de xucre fins muntar-la. Afegir tres cullerades de pinyons i barrejar suaument. Posar-la al

Gelat de tambor d’ametla

2 mins de lectura

1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els

Croquembouche

5 mins de lectura

Sin thermomix

Comenzamos preparando la crema pastelera, para ello pondremos los ingredientes descritos, tomando la precaución de batir el huevo previamente y los

Crumble de maduixa

1 min. de lectura

Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.

Banoffee pie

6 mins de lectura

L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre

Llit de dama

1 min. de lectura

Sobre una fulla de masa filo plegada (amb mantega entre cada capa) i fornejada, posar mascarpone endolcit amb sucre llustre. Cobrir amb

Xarlota de vainilla

4 mins de lectura

Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants

Milfulls amb albercocs

1 min. de lectura

1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de

Illes flotants

3 mins de lectura

Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el

Cannelés de Bordeaux

2 mins de lectura
1

Aquests pastissets francesos són una espècie de flams amb l'exterior cruixent i el cor tou. Aquesta textura s'aconsegueix coguent-los en dues etapes,

Limoncello

3 mins de lectura
2

Peleu les llimones fent atenció a treure només la pell i no la part blanca de la llimona.

1 2 3 4 5 7