El cuiner de Can Simoneta va rebre, el març, el primer premi del concurs de Cuina amb Vaca Vermella Menorquina
Durant les festes cal no descuidar la salut perquè encadenam molts de dies menjant massa, però cal tenir en compte que la
Un dels plats més típics de Mallorca, el variat ja té un llibre dedicat íntegrament a aquesta peculiar barreja d'elaboracions culinàries
L'obra agrupa una trentena de receptes de Nadal de 30 cuiners diferents, que s'acompanya de les fotografies de Nando Esteva
Unes 200 pàgines recullen la història del restaurant Ca n'Alfredo d'Eivissa. Aquesta fonda familiar, encapçalada per Joan Riera i Catalina Riera, celebra enguany el 84è aniversari
La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Santanyí ha posat en marxa una campanya per fomentar el consum en els comerços locals del municipi
Venda Directa va organitzar una trobada de bloguers especialitzats que visitaren diferents explotacions agrícoles de Mallorca
Hi ha històries que tenen a veure amb l'amor de les persones envers un ofici i un indret. És el cas de Byron
Un grup d'una quinzena de cuiners i rebosters de Mallorca han creat l'associació Vegan Chefs
L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) explica que ha analitzat 41 mostres d'oli d'oliva verge extra i els resultats són que els
El municipi d'Alaró acull la Jornada de Menjadors Escolars Ecosaludables, una iniciativa oberta a professionals del sector, a més de pares i mares
El restaurant El Olivo de Deià presenta aquesta suculenta proposta de tardor ideada per Guillem Méndez
S'acaba d'inaugurar un nou restaurant a Palma. Es tracta de Bodeguita, una fonda oberta a residents i a turistes situada a la Plaça Major.
El consell regulador de la Denominació d’Origen Protegida Oliva de Mallorca va presentar el dilluns 8 d'octubre la campanya de collita d’Oliva
La xef Maria Salinas i el xef d'Es Convent, Joan Vila, juntament amb els aprenents de Cuina de Formació Dual de l'Organització Mater oferiran un
Les Vinyes Mortitx han estat el centre de debat del programa radiofònic El Món del Vi, un espai temàtic de Ràdio Pollença que, avui dia,
El cuiner Joan Bagur ha deixat Ciutadella i el seu restaurant Rels, Premi Restaurant Revelació 2017, per l'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics, per
El dijous 13 de setembre és una bona ocasió per conèixer i tastar de primera mà la excel·lent cuina del xef Joan
Ahir, dimecres 29 d'agost, un bon nombre de persones esperaren amb expectació a la de Palma com si de l'estrena d'una