Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
Després de gairebé una dècada d'investigacions, científics de l'Institut Politècnic Nacional (IPN) han demostrat que les substàncies extretes del cacau funcionen com
El bar Triquet tornarà a obrir les portes i ho farà com a un nou local de Can Joan de s'Aigua
El restaurant Jardín del Port d'Alcúdia dedicarà el seu menú-degustació a un dels millors productes de l'estiu, les figues, durant els dies
Un estudi del grup de recerca GENUD de la Universitat de Saragossa, publicat a European Journal of Nutrition, posa de manifest la
El saïm és un aliment recurrent a la cuina de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera, per exemple per fer panades i ensaïmades.
El cuiner és el principal abanderat de la gastrobotànica, que defensa el consum de verdures, hortalisses, fruites i fongs de temporada com
El cocteler Alberto Pons (guanyador del 64 Campeonato Balear de Coctelería en la categoria Jove Barman celebrat el passat mes de maig) ha sigut
Un estudi revela els avantatges nutricionals de la beguda sense processament industrial
Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i
L'acord permetrà la creació d'un comitè mixt en què s'hi tractaran els assumptes relacionats amb les denominacions d'origen
L'emblemàtic negoci tanca perquè es jubila la propietària
Íñigo Ochoa s'encarrega de la gestió, mentre que el cuiner Fernando Barea s'encarrega de la cuina
Miquel Solivellas, el gelater i fundador de la Gelateria Can Miquel de Palma ha mort aquest mes de juliol, amb 81 anys
Ho farà aquest estiu a bord del vaixell Demonios
També hi hagué un tast dels xampannys que elabora Pommery adreçat a professionals a càrrec de l'enòleg Thierry Gascó
Es farà dia 13 de juliol vespre al restaurant Es Tast de na Sílvia de Ciutadella
L'editorial La Galera acaba de publicar, en català i espanyol, el nou llibre de Montse Deza: Tothom a la cuina
L'empresa mallorquina acaba de llançar-les al mercat. Tenen un índex de gluten baix i no duen saïm

