Palma Actualitat - Major Docs - banner gegant

  • Restaurantes
  • Recetas
  • Alimentación
  • Vinícola
  • Actualidad
  • Tasts
  • Contacto
  • Catalán
  • Inglés
  • Alemán

Reportatges i novetats - Page 44

19 noviembre 2025
Actualitat/Portada/Reportatges i novetats

Alaró cuina amb bolets: torna l’aposta per la gastronomia local

Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor

18 noviembre 2025

Lassot 2023, un vi únic del celler Edetària

Una opció premium de la DO Terra Alta (Catalunya), elaborada la varietat

18 noviembre 2025

Diecisiete Grados inaugura la temporada de bullit madrileny a Palma

El restaurant, situat al barri de Santa Catalina, l'oferirà cada dijous a

17 noviembre 2025

Es constitueix l’Acadèmia de la Cuina, del Vi i de la Gastronomia de les Illes Balears

Gabriel Morell n'és el president i Josep Lluís Roses, el vicepresident

Actualitat/Reportatges i novetats

[:en]Visita i beu a la fàbrica de Cas Cerveser[:]

9 noviembre 2017
1 min. de lectura

[:en]La fàbrica de cervesa de Puigpunyent i Galilea obrirà a partir d'aquest divendres dia 10 de novembre les seves instal·lacions[:]

Actualitat/Reportatges i novetats

[:en]Cocktail Time, una nova manera de viure els divendres horabaixa a Palma[:]

9 noviembre 2017
1 min. de lectura

[:en]Els amants de la cocteleria i la bona música tenen una proposta diferent i atractiva cada divendres horabaixa d'aquest mes de novembre.

Actualitat/Reportatges i novetats

[:en]Sopar maridatge amb caves Recaredo al restaurant Vandal de Palma[:]

7 noviembre 2017
2 mins de lectura

[:en]Els caves del celler Recaredo y la cuina del xef Bernabé Caravotta del restaurant Vandal es combinen a través del sopar maridatge que ha organitzat Redivins[:]

Actualitat/Reportatges i novetats

«Els infants seran els consumidors del futur, cal que estiguin sensibilitzats»

31 octubre 2017
6 mins de lectura

L'educació és fonamental per promocionar els aliments de les Illes Balears, una tasca que s'impulsa des de la Conselleria de Medi Ambient,

Actualitat/Reportatges i novetats

ONCE dedica un cupó a la DO Oli de Mallorca

23 octubre 2017
2 mins de lectura

La ONCE dedica un cupó al 15è aniversari de la denominació d'origen Oli de Mallorca. Aquesta participació correspon al dia 2 de

Actualitat/Reportatges i novetats

Igor Rodríguez i Aingeru Etxebarría seran al concurs de tapes de Valladolid

20 octubre 2017
2 mins de lectura

Un total de 48 cuiners participaran al Concurs de Pintxos i Tapes que se celebra anualment a Valladolid, dels quals dos han estat seleccionats

Actualitat/Reportatges i novetats

[:de]Jornades de Patrimoni Immaterial Gastronòmic[:]

17 octubre 2017
3 mins de lectura

[:de]Cuiners de prestigi, taules d'anàlisi i reflexió, com també activitats lúdiques i pràctiques componen el programa de les Jornades de Patrimoni Immaterial

Actualitat/Reportatges i novetats

Mallorca es promociona turísticament amb la cuina

16 octubre 2017
2 mins de lectura

L'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) ha organitzat a Mallorca una acció promocional denominada '48 h Mallorca Foodie Experience' i

Actualitat/Reportatges i novetats

Deixar de berenar al matí no és bo per a la salut

9 octubre 2017
2 mins de lectura

Menystenir el paper de l'esmorzar en la salut cardiovascular o no fer el berenar del matí podria servir com a marcador d'hàbits

Actualitat/Reportatges i novetats

Excel·lent campanya d’Oliva de Mallorca

27 septiembre 2017
2 mins de lectura

La finca de Son Moragues de Valldemossa ha acollit la presentació de la campanya de recollida d'oliva de la Denominació d'Origen Protegida (DOP)

Actualitat/Reportatges i novetats

La tomàtiga de ramellet: un exemple per millorar els cultius

26 septiembre 2017
3 mins de lectura

Agroilla i un grup d'investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) duen a terme un projecte per millorar els cultius

Actualitat/Reportatges i novetats

Petits Cellers de Mallorca pronostica un vi d’alta qualitat

26 septiembre 2017
2 mins de lectura

Guillem Vicens, president de l'associació Petits Cellers, pronostica que el vi que s'obtindrà del raïm d'enguany serà d'una alta qualitat

Actualitat/Reportatges i novetats

Mallorca i Eivisa participen en la campanya Restaurants contra la Fam

20 septiembre 2017
1 min. de lectura

Un total de 15 restaurants de Mallorca i 2 d'Eivissa participen en la nova edició de Restaurants contra la Fam, que continua

Actualitat/Reportatges i novetats

Tast de cafès de les varietats aràbiga i robust a Palma

19 septiembre 2017
2 mins de lectura

AraBay Coffee ha organitzat un tast, pensat per a qualsevol persona amant de la gastronomia i del cafè

Actualitat/Reportatges i novetats

Sopars maridats a Cases de Son Barbassa

15 septiembre 2017
1 min. de lectura

Amb l'arribada de la tardor, el bell i tranquil agroturisme Cases de Son Barbassa organitza diferents sopars maridats. Es tracta d'unes vetlades

Actualitat/Reportatges i novetats

Algues: les verdures del mar

14 septiembre 2017
7 mins de lectura

Article de Fernando Sapiña, professor de Química Inorgànica i investigador de l’Institut de Ciències dels Materials de la Universitat de València

Actualitat/Reportatges i novetats

Diguès-me qui ets i et diré què menges

12 septiembre 2017
4 mins de lectura

Aquesta vegada l'ordre dels factors altera el resultat. Tots hem sentit la frase que serveix de titular just al revés: primer el menjar,

Actualitat/Reportatges i novetats

Els mallorquins prefereixen la frescor del producte

30 agosto 2017
4 mins de lectura

La frescor del producte és el factor més valorat pels consumidors. Aquesta és la conclusió del darrer capítol de l’estudi de consumidors

Previous 1 … 42 43 44 45 46 Next

Cerca

ESTIGUES AL DIA

Cada setmana restaurants, receptes i l’actualitat gastronòmica

Actualitat

  • Portada
  • Fires i rutes
  • Concursos i premis
  • Cursos i tallers
  • Reportatges i novetats
  • Quin berenar

Et recomanam

Fira de l'arròs pobler - banner gros - nov 25
alaro cuina amb bolets 2025 banner gros
PALMA A PUNT 2025 - banner gros
Fira de la Mel 2025 Llubí - Baner gros
Ajuntament de Palma - Projectes Estratégics Març 2025
dBalears
Palma Actualitat - Major Docs - banner gros

Més receptes

Pasta per als catalans
Xocolata Desfeta
Bojos per la cuina
Dit i fet Cuina

El més vist del dia

  • Recepta galetes de m... en Receptes, Sin categorizar

  • Pomes al forn amb ca... en Receptes

  • Espaguetis amb camag... en Receptes

  • Estofat de sípia amb... en Receptes

  • Recepta de crema cre... en Receptes

  • Calamars a la planxa... en Receptes

  • Rififí

  • Recepta espatlla o c... en Receptes

  • Recepta Cookies amb... en Receptes

  • Bunyols de carabassa en Receptes

Grup Gastronòmicament 2006-2024

  • Avís legal
  • Privacidad
  • Política de cookies
  • Restaurantes
  • Recetas
  • Alimentación
  • Vinícola
  • Actualidad
  • Tasts
  • Contacto
  • Catalán
  • Inglés
  • Alemán