Del 21 de novembre al 8 de desembre, 14 restaurants serviran plats amb aquest ingredient de tardor
[:en]La fàbrica de cervesa de Puigpunyent i Galilea obrirà a partir d'aquest divendres dia 10 de novembre les seves instal·lacions[:]
[:en]Els amants de la cocteleria i la bona música tenen una proposta diferent i atractiva cada divendres horabaixa d'aquest mes de novembre.
[:en]Els caves del celler Recaredo y la cuina del xef Bernabé Caravotta del restaurant Vandal es combinen a través del sopar maridatge que ha organitzat Redivins[:]
L'educació és fonamental per promocionar els aliments de les Illes Balears, una tasca que s'impulsa des de la Conselleria de Medi Ambient,
La ONCE dedica un cupó al 15è aniversari de la denominació d'origen Oli de Mallorca. Aquesta participació correspon al dia 2 de
Un total de 48 cuiners participaran al Concurs de Pintxos i Tapes que se celebra anualment a Valladolid, dels quals dos han estat seleccionats
[:de]Cuiners de prestigi, taules d'anàlisi i reflexió, com també activitats lúdiques i pràctiques componen el programa de les Jornades de Patrimoni Immaterial
L'Agència de Turisme de les Illes Balears (ATB) ha organitzat a Mallorca una acció promocional denominada '48 h Mallorca Foodie Experience' i
Menystenir el paper de l'esmorzar en la salut cardiovascular o no fer el berenar del matí podria servir com a marcador d'hàbits
La finca de Son Moragues de Valldemossa ha acollit la presentació de la campanya de recollida d'oliva de la Denominació d'Origen Protegida (DOP)
Agroilla i un grup d'investigadors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) duen a terme un projecte per millorar els cultius
Guillem Vicens, president de l'associació Petits Cellers, pronostica que el vi que s'obtindrà del raïm d'enguany serà d'una alta qualitat
Un total de 15 restaurants de Mallorca i 2 d'Eivissa participen en la nova edició de Restaurants contra la Fam, que continua
AraBay Coffee ha organitzat un tast, pensat per a qualsevol persona amant de la gastronomia i del cafè
Amb l'arribada de la tardor, el bell i tranquil agroturisme Cases de Son Barbassa organitza diferents sopars maridats. Es tracta d'unes vetlades
Article de Fernando Sapiña, professor de Química Inorgànica i investigador de l’Institut de Ciències dels Materials de la Universitat de València
Aquesta vegada l'ordre dels factors altera el resultat. Tots hem sentit la frase que serveix de titular just al revés: primer el menjar,
La frescor del producte és el factor més valorat pels consumidors. Aquesta és la conclusió del darrer capítol de l’estudi de consumidors

