Dia 30 hi haurà una conferència per conèixer de primera mà tres casos d’èxit en aquest àmbit que poden ajudar a posar nous projectes en marxa

PalmaActiva ho organitza la conferència Emprenedoria amb producte local i ecològic. L’acte tendrà lloc dia 30 de juny, a les 10 hores a PalmaActiva (carrer dels Socors, 22 de Palma).

L’objectiu de la conferència és generar un espai obert de trobada, intercanvis, debat i reflexió sobre iniciatives empresarials i generació de negocis a l’entorn del producte local i ecològic. A més, de donar a conèixer tres de les propostes empresarials locals més engrescadores i amb més èxit, així com els seus valors afegits de local i ecològic: cuina,  producció i agroturisme.

Les places són limitades i gratuïtes. Les inscripcions s’han de fer a: https://www.formfy.com/form/1752155

Hi participen:

Miquel Calent

És xef i propietari del restaurant Can Calent, a Campos. Té 40 anys i és conegut amb el nom de Calent. És un prestigiós cuiner i impulsor del modern restaurant ¨Cuit¨ situat a la part més alta d’un conegut hotel de Palma. Calent dirigeix el restaurant, que ofereix cuina mallorquina contemporània, amb predomini del producte local, de temporada i ecològic. Com a respectat xef local que és, Calent sol aparèixer a la televisió local i a altres mitjans de comunicació.

Joan Adrover

És propietari de la finca de producció ecològica Sa Teulera, localitzada al terme municipal de Petra, on elaboren pans, confitures, pastissos, iogurts, formatges, etc., a més de comercialitzar-los a diferents botigues pròpies. En l’actualitat es tracta d’un negoci (la finca més important de Mallorca) que ven tota la seva producció ecològica dins l’illa, amb 17 persones contractades.

Carlos Feliu

És propietari de l’agroturisme Can Feliu, a la finca de Son Dagueta, Porreres. És una empresa agroecològica en la qual es compatibilitza l’activitat turística amb la producció de vi i la venda de cereals a granel. La finca compta amb 13 hectàrees de vinya ecològica des de 1998, quan s’apostà per la sostenibilitat i la biodiversitat. L’any 2011 va guanyar el segell biodinàmic europeu DEMETER. Ha obtingut la medalla de plata al Concurs Mundial de Brussel·les 2017 als millors vins del món.