/

Izakaya inaugura la temporada a Eivissa amb una programació interessant

Ofereix als amants del menjar una experiència culinària única que fusiona la cuina japonesa moderna amb influències sud-americanes

El restaurant asiàtic Izakaya d’Eivissa ha inaugurat la temporada i ho fa amb una programació ben interessant. Situat al bell mig de Marina Botafoc, Izakaya ofereix als amants del menjar una experiència culinària única que fusiona la cuina japonesa moderna amb influències sud-americanes, a més d’una sèrie d’esdeveniments concebuts especialment per sorprendre tots els seus comensals.

Amb una proposta gastronòmica excepcional, Izakaya ofereix una combinació de tècniques culinàries tradicionals i innovadores que tenen com a resultat plats únics i saborosos.

A més de la seva exquisida oferta culinària, el restaurant ha preparat una programació d’activitats per completar i elevar l’experiència dels seus clients durant la temporada d’estiu.

D’una banda, el 25 de juny, el 16 de juliol i el 19 d’agost, el restaurant ha organitzat l’acte ‘Un vespre amb les geishes‘, amb un espectacle exclusiu de geishes de 21 a 01 hores, en què es repartiran degustacions de misaki i se serviran ampolles de sake.

D’altra banda, el 29 de juny, Izakaya presentarà ‘Hoxton Spirits‘, un exclusiu menú de còctels que inclourà quatre opcions diferents. Els assistents també tindran l’oportunitat de tastar una sèrie de xopets degustació. Els còctels que se serviran seran el Tropical Martini, amb gin tropical, Martini Dry i licor Velvet Valernum; el Pamela Collins, amb pink gin, suc d’aranja, xarop de sucre, llima, sal i tònica Fever Tree; el Banana Daiquiri, amb rom Banana, llima i xarop de sucre; i el Coent, amb gin tropical, suc de pinya, suc de llima, xarop d’atzavara i pebre coent, tots els còctels estaran disponibles per 19 euros.

I encara hi ha més propostes perquè el 8 de juliol es durà a terme ‘Ull de Déu‘, un esdeveniment en què Izakaya oferirà, de 20:30 a 22:30 hores, un innovador menú de còctels i una selecció de copetes de degustació.

El restaurant presenta un concepte de menjador compartit, perfectament adaptat a la natura cosmopolita de l’illa eivissenca. Els comensals podran gaudir d’una varietat d’originals platets, com també especialitats de la graella japonesa robata, ubicada al cor del restaurant. L’experiència a IZAKAYA no es limita només al menjar, ja que el bar ofereix una selecció única de sake japonès, shochu i whiskies, juntament amb una varietat de tònics infusionats amb shochu japonès.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat