/

La DO Pla i Llevant premia les taules de Nadal més ben parades amb vi

Hi podeu enviar les vostres fotos, l'únic requisit és que hi surti una ampolla de vi dels cellers integrants en aquesta denominació d'origen

Les festes de Nadal són un punt entranyable dins el calendari anual. Dies de festa, família i amics en torn a la taula per degustar plats amb amistat i companyia. La denominació d’origen (DO) Pla i Llevant – Mallorca es vol afegir a aquests dies d’alegria i premiar les taules dels dinars i sopars de Nadal que amb tanta atenció cuidam amb tots els detalls, des dels menjars a la forma de parar-les. Antoni Bennàssar, president de la DO, comenta que “a Pla i Llevant pensam que tanta dedicació mereix ser  compartida per tothom i que no quedi just reclosa en el marc d’una casa”.

Per això, han convocat el concurs de Taules de Nadal. Per participar-hi, cal enviar la foto de la vostra taula parada, en la qual hi hagi una botella de vi o escumós de qualsevol dels cellers de la denominació d’origen, al mòbil: 650 352 095, i hi heu d’escriure el vostre nom i telèfon. A cada foto se li assignarà un número per poder participar en el sorteig de quatre lots de tres botelles de vins dels cellers de la DO Pla i Llevant.

Les fotos es publicaran a la web del Pla i Llevant (www.doplaillevant.com). En aquesta web podeu consultar les bases del concurs. La presentació de les fotos romandrà oberta entre el 24 de desembre a les 20 h i el 29 de desembre a les 24 h. El dilluns, 30 de desembre, es farà un sorteig virtual mitjançant la plataforma: www.sortea2.com/sorteos per triar els quatre guanyadors dels quatre lots de vi.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat