El  jardí de la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem acollirà aquesta vetlada que combina cuina i teatre

Dissabte, 8 de juliol, el jardí de la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem acollirà una vetlada que combina cuina i gastronomia amb dues figures d’excepció: el cuiner Miquel Calent i l’actor Toni Gomila.

 

El programa és el següent

21 hores: Show cooking i Sopar de Pecats, a càrrec del xef Miquel Calent

El menú inclou:

Amb “Sangassa de cirera” + “Carn crua que fa llet”

+ “Trempera 2.0” + “Enravenada d’ous de mar i terra”

+ “Com un peix dins el fonoll” + “Sa puta truja”

I també: “Desfici de xocolata” + “Móres que m’enamores”

22 h: Espectacle Peccatum, de Produccions De Ferro, amb Toni Gomila i Catalina Florit

Pornorondalles: Rondalles verdes, coentes, brutes, fortes, crues, colpidores… Les mateixes que aplegà Alcover, però ara servides en clau d’humor polissó i un pèl grosser, vistes a la llum del pecat…

– i per acabar, a les 23 h: col·loqui postFunció, amb Toni Gomila i Miquel Calent

 

Preu:

Sopar: 8 € / Teatre: 14 € / Pack (sopar+teatre): 20€

Entrades a Ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-pecatorum/

Més informació: info [arrova] mallorcaliteraria [punt] cat