És un pastís en quatre passs: pasta de full, flam, nata i maduixes.
Triturem les maduixes, prèviament tallades a trossos, i els gerds, juntament amb el sucre llustre, el marc de cava i les gotes
Posar les maduixes en el vas de la Thermomix i les triturem 20 s/velocitat progressiva 8-10.
Afegir la resta d'ingredients i programar 8
Maduixes invertides
-Capolam les galetes, mesclam la mantequilla fins que formi una pasta homogènea, li donàm forma i l'introduim dins la gelera fins que
Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim
Pastís de mascarpone, maduixes i festucs
Per fer aquest pastís necessitem un motlle desmuntable de mida mitjana.
Triturem les galetes amb una picadora i hi afegim la mantega fosa.
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Mini muffins de pernil salat
Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga
Afegim un raig d'oli d'oliva i, a continuació, la ceba, el juvert i els allets picats...
Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –
Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...
En una cassola o paella amb tapa posam a foc lent, el vi blanc sec, un rajolí d´aigua, el filet de gall,
Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.
Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre

