Ensalada marinera

1 min. de lectura

Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus

Nius verds de mozzarella

1 min. de lectura

És una recepta fresca i molt bona de preparar.

Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les

Remenat de bolets

1 min. de lectura

En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.

Fora de temporada podeu

Patates braves

1 min. de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.

Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat

Suquet de sobrassada

1 min. de lectura

Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem

Bacallà amb mel i mostassa

1 min. de lectura

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és

Torrades d’escalivada

1 min. de lectura

Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli

Galetes d’oli

3 mins de lectura
1

Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau

Guacamole

1 min. de lectura
2

Pelam els alvocats, millor si abans els donam un massatge amb els dits o els rodam una mica per la taula, es

Hamburguesa completa

1 min. de lectura

Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre

Púding ràpid de bescuit

1 min. de lectura

Fer aquestes postres és molt, molt senzill. Primer posarem dins una olleta la llet a encalentir. Mentre, dins una safata, una mica

Sandvitx complet

1 min. de lectura

Fer un sandvitx no te gaire complicació, si tenim els ingredients preparats en molt poc temps o tindrem enllestit.

Jo us recoman posar

Pastís enllaçats pel català

4 mins de lectura

Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.

Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre