Primer de tot hem de pelar les patates i tallares a daus o tipus xips, però més gruixudes. Les deixam dins aigua
Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.
El salmó és un peix molt greixós i, per
Ensalada caprese
Aquesta ensalada és molt senzilla de fer. Tan sols hem de fer ben néts els ingredients i tallar-los a rodanxes i després
Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les
El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora
Mesclam ben mesclat dins un recipient el sucre, la farina, l´oli, la llevadura i els ous, fins que quedi una massa espessa
Primer de tot hem de tallar el pollastre a daus i el daurarem dins una paella amb oli. En estar el pollastre,
Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.
Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els
Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus
Aquest recepta és molt senzilla.
En un plat, hi posam les fulles d´espinacs, algunes tallades de pernil d´ànec i nous senceres.
Després, posam les
El pamboli és un dels plats més típics de les nostres contrades i un dels més senzills de fer. De fet, normalment
És una recepta fresca i molt bona de preparar.
Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les
En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.
Fora de temporada podeu
Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat
Xips d’albergínia amb sal gruixada i mel negra
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Calamars a la planxa amb all i julivert
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és

