Truita de patata i ceba

1 min. de lectura

Primer de tot hem de pelar les patates i tallares a daus o tipus xips, però més gruixudes. Les deixam dins aigua

Salmó a la planxa

1 min. de lectura

Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.

El salmó és un peix molt greixós i, per

Ensalada caprese

1 min. de lectura
1

Aquesta ensalada és molt senzilla de fer. Tan sols hem de fer ben néts els ingredients i tallar-los a rodanxes i després

Pastís d’estiu

1 min. de lectura

Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les

Peix escabetxat

1 min. de lectura

El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora

Pollastre amb curri i fruites

1 min. de lectura

Primer de tot hem de tallar el pollastre a daus i el daurarem dins una paella amb oli. En estar el pollastre,

Ensalada amb pasta i paté d’olives

1 min. de lectura

Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.

Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els

Ensalada marinera

1 min. de lectura

Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus

Nius verds de mozzarella

1 min. de lectura

És una recepta fresca i molt bona de preparar.

Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les

Remenat de bolets

1 min. de lectura

En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.

Fora de temporada podeu

Patates braves

1 min. de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.

Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat

Suquet de sobrassada

1 min. de lectura

Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem

Bacallà amb mel i mostassa

1 min. de lectura

Aquesta és una recepta que férem fa dos anys per celebrar el cap d'any. Està extreta de la revista Cuina i és