Una ensalada no duu gaire feina, per començar tan sols hem de fer neta la verdura, tallar els pebres blancs a daus
Aquest recepta és molt senzilla.
En un plat, hi posam les fulles d´espinacs, algunes tallades de pernil d´ànec i nous senceres.
Després, posam les
El pamboli és un dels plats més típics de les nostres contrades i un dels més senzills de fer. De fet, normalment
És una recepta fresca i molt bona de preparar.
Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les
En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.
Fora de temporada podeu
Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat
Xips d’albergínia amb sal gruixada i mel negra
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,
Calamars a la planxa amb all i julivert
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net

