Aquesta segona edició celebrarà del 14 al 24 de març de 2019

Del 14 al 24 de març arriba la segona edició de Passeig de Gourmets, el festival gastronòmic de Passeig de Gràcia. L’avinguda més cosmopolita de la ciutat i els carrers adjacents oferiran diferents propostes dels 18 restaurants més destacats de la zona.

Martín Berasategui, portaveu de l’activitat, i Luis Sans, president de l’Associació Passeig de Gràcia, impulsora de la cita, han presentat aquest esdeveniment. Segons Berasategui: “Vaig arribar a Passeig de Gràcia en 2005 i des de llavors ha estat casa meva. Amb Passeig de Gourmets es demostra que els xefs, junts, som més forts. La cuina està en un moment estratosfèric i si caminem junts, amb festivals que ens donen suport com aquest, serem imparables”.

El festival gira al voltant de quatre activitats: la Ruta Platerets, els Menús Degustació, la Cuina a 4 Mans i les Experiències Gourmet.

La Ruta Platerets permet gaudir de 13 variats platerets per 7 € amb una cervesa Estrella Damm, una copa de vi de Família Torres, una copa de cava de Juvé & Camps o una Coca-Cola inclosos.

Els Menús Degustació, amb diferents propostes gastronòmiques, rondaran entre els 40 i els 50 € amb una Estrella Damm, va venir de Família Torres, cava de Juvé & Camps o una Coca-Cola inclosos.

La Cuina a 4 Mans amb irrepetibles vetllades gastronòmiques gràcies a les parelles de xefs estrellats que uniran el seu talent i experiència només per una nit, entre els quals hi ha Carme Ruscalleda i Raül Balam (el 14 de març al Restaurant Moments del Mandarin Oriental, Barcelona); Nandu Jubany i Carles Gaig (el 19 de març al Restaurant SOLC del Majestic Hotel & Spa Barcelona), Martín Berasategui i Xabi Goikoetxea (el 20 de març al Restaurant Oria de l’Hotel Monument), Pablo Tomás i Joel Castanyé (el 20 de març al Restaurant Sintonia del Gallery Hotel), i Aurelio Morales i Nathan Minguell (el 21 de març a l’Claris Hotel & Spa).

I, finalment, les Experiències Gourmet, diferents activitats ideades perquè el públic pugui conèixer de primera mà la gastronomia del Passeig de Gràcia.

En la segona edició de Passeig de Gourmets participen 18 restaurants:

  • Alma Barcelona (Restaurant Jardí de l’Ànima)
  • Almanac Hotels (Restaurant Línia)
  • Cafè de la Pedrera
  • Hotel Casa Fuster (Galaxó)
  • Claris Hotel & Spa (La Terrassa del Claris)
  • La Vinoteca Torres
  • LomoAlto
  • Majestic Hotel & Spa (Bar del Majestic i Restaurant SOLC)
  • Mandarin Oriental
  • Barcelona (Moments, Blanc i Banker ‘s Bar)
  • Monument Hotel (Hall0 i Restaurant Oria)
  • El Principal de l’Eixample
  • Santa Eulàlia
  • Restaurant Filet
  • Hotel The One Barcelona (Somni Restaurant & Cocteleria).

Totes les activitats, plats, horaris i preus es poden consultar a través de la pàgina web del festival www.passeigdegourmets.com.

Fotos: Mahala Nuuk