Leider ist der Eintrag nur auf Europäisches Spanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El restaurant Tapas Bar de Canyamel (Mallorca) es renova gràcies a la incorporació del cuiner José Miguel Martínez.

El  nou xef comenta que la cuina „és imaginar, jugar i gaudir“, per això repassa el millor de la cultura de les tapes per aportar-hi la seva visió i creativitat, una formació que ha après amb els germans Roca, Albert Adrià i Virgilio Martínez i Robert Ortiz (Lima Fitzrovia).

La nova carta de Tapas Bar ofereix receptes sorprenents, típiques i variades com la versió pròpia de la truita de patates, les croquetes de bullit, embotits ibèrics, el bacallà al pil-pil, com també l‘ensaïmada planxada amb sobrassada o el flamenquí de filet trufat i gamba de Sóller.

El restaurant Tapas Bar és obert cada dia, de 18 a 23 hores. Podeu reservar taula i saber-ne més informació a: https://tapasbyparkhyattmallorca.com