Torró de crema cremada

7 mins de lectura

Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!

Torró de nata amb nous

2 mins de lectura

Barrejar l'ametlla mòlta amb el sucre glacé .

Preparar un almívar a punt de fil fort o 150 º ( per això heu

Púdin de castanya

1 min. de lectura

Púdin de castanya: Untau amb mantega un motlle dels de plum cake. Mesclau tots els ingredients i abocau-los dins el motlle.

Cake pops de Halloween

3 mins de lectura

Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de

Pastís de carbassa

1 min. de lectura

Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca

Polo de menta cremós

1 min. de lectura

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de menta i xocolata

1 min. de lectura

Barrejar 200ml de llet condensada amb 400 ml d'infusió de menta i dues cullerades de cacau en pols. Posar el resultat en

Gelat de tomàquet

3 mins de lectura
4

En un bol preparem el mix per gelats, per això posem tots els ingredients en un bol i basta que els barregeu

Iogurt gelat de cireres

1 min. de lectura

Rentar i treure els pinyols de les cireres. Posar-les en un bol juntament amb el sucre i el rom, barrejar i deixar

Gelat de Carquinyolis i Moscatell

1 min. de lectura

ELABORACIÓ
Posar la llet, el sucre i l'extracte de vainilla en una olla i portar a ebullició.
Baixar el foc i deixar bullir destapat

Polo de prèssec paraguaio

1 min. de lectura

Tritutar 4 prèssecs paraguaios amb 200ml de llet condensada i 200 ml d'aigua. Posar el resultat en motlles i congelar.

Gelat de Ricotta i mel

1 min. de lectura

Batre 150 ml de nata amb 220 g de Ricotta fins semimuntar-la. Posar-la al congelador. Quan estigui gelada, passar-la pel la batedora.

Polo de pinya i menta

1 min. de lectura

Triturar unes fulles de menta amb el suc d'una pinya. Posar el resultat en motlles i congelar.

Polo de iogurt i gerds

1 min. de lectura

Triturar 125 g de gerds amb 2 iogurts, 100 ml de llet i 2 cullerades de sucre. Posar el resultat en motlles

1 2 3 4 7