Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars
La botiga de menjar Estel de Ceba ha convocat un certàmen poètic sobre gastronomia. És obert a persones majors de 18 anys
Els alumnes de l’assignatura de Dietètica Aplicada del curs d’Alta Cuina de l’Escola d’Hotelria de les Illes Balears han elaborat unes receptes
Aquest cap de setmana hi ha dues propostes interessants i complementàries que vinculen la gastronomia amb l’art i la nàutica, respectivament. Parlam
Pasqua ja és aquí i a Mallorca ho celebram amb panades, rubiols i crespells. Participa amb les receptes de pasqua que més
Escrit per: Elizabeth Gil Redactora de Baleares Universal “Una alimentació sana és fonamental per gaudir d’una bona salut”, aquesta màxima avui dia ningú
Descobreix la vida dels caragols bovers a la granja Treu Banya de Muro. Dissabte, 12 d’abril de 2014. Viuràs una visita completa:
La Universitat de les Illes Balears prepara des de fa cinc edicions el cicle ‘La Bona Cuina’. Pere Palou n’és l’ànima i
Si us agrada la xocolata i el cafè teniu una cita divendres dia 21 de març a l’Escola d’Hoteleria de les Illes
Després de mesos d’espera Pep Lemon es presenta en societat. El nou refresc a base de llimona 100% de Mallorca treu el
És habitual veure vídeos sorprenents sobre retoc d'imatges. N'hi ha un que està triomfant aquests dies: el d'una dona que es converteix
Aquest mes de març, tasts a Palma, Inca, Binissalem, Sencelles, Puigpunyent, Esporles, Sóller, Calvià i Campanet. Apunta-t'hi de franc.
Na Clara mostrà el seu romanticisme a la cuina amb un brownie clàssic fet amb amor, que li serví per guanyar l’edició
Dissabte vespre 8 de març es farà la Ruta Fang Tapa a Marratxí. Nou bars i restaurants de Pòrtol, sa Cabaneta i
Sobrassada i paté d'Embotits Munar, confitures Fet a Sóller, com també Oli d'oliva verge extra Jornets són els productes gurmet que en
Vota la recepta de pa que més t'agradi. Tens temps fins a final de mes!
Del 28 de febrer a l’1 de març hi ha preparades diferents activitats per celebrar la Diada de les Balears. Us destacam
El mestre tallardor José Abellán, membre de l'Associació Nacional de Talladors de Pernil, visitarà l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears per impartir
L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears imparteix a Palma un taller de cocteleria creativa. Serà dia 25 de febrer, de 17 a