Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars
La Fira més important de Mallorca t’ofereix una selecta i interessant oferta gastronòmica. Cerca el restaruant i reserva-hi taula i pensa a
Dia 14 de novembre l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears impartirà el curs Microcuina de bolets. Serà un curs de 4 hores,
Si voleu conèixer els secrets del cacau veneçolà, l’especialista en xocolata Maria Fernanda Di Giacobbe en farà una lliçó oberta a tothom
Ja podeu reservar taula per tastar el deliciós bufet de gala de l’Escola d’Hoteleria. Per només 15 euros (amb beguda i postres
La recepta guanyadora ha estat la tapeta de llagostins, cloïsses i ceps, amb 58 vots!
Un equip d'investigadors de la Facultat de Medicina i la Facultat de Ciències de l'Esport de la Universitat de Granada ha desmuntat
Un dels restaurants amb més bon ambient i varietat de tapes és el restaurant es Cocó de Palma. Us ofereixen tres opcions
La passió per la bona cuina d'Eduard Lluís Palaus és contagiosa. La boca se'ns fa aigua just veient les seves propostes.
Aprofita el 10% de descompte que Gastronòmicament t’ofereix per gaudir de la bon menjar al restaurant de moda: el Xino’s restaurant de
Us animam a conèixer els bolets, a identificar-los, a cercar-los i, també, a cuinar-los amb 'Bolets, del bosc a la cuina'.
Porreres, a través de la seva fira, us convida a conèixer el seu teixit empresarial en el qual destaquen les empreses d'alimentació,
El color vermell inunda Felanitx per viure la tradicional Fira del Pebre Bord.
La seva recepta de gelat de tomàtiga fou la guanyadora de l'edició del mes d'agost de 2013 del concurs Mossegades.
Divendres 11 i dissabte 12 d'octubre podeu gaudir de bon menjar i bon ambient amb la cervesa com a protagonista a
Ja són aquí les noves galletes coentes Gori de Muro. L’empresa mallorquina torna a superar-se amb aquest producte. El seu coent, a
Comencen les votacions fins a final de mes!
Na Guida Oliver és una de les noves blogaires de Gastronòmicament. Aquesta jove, plena de vitalitat ens ofereix propostes saboroses amb el
Diumenge 6 d’octubre se celebra la fira més llépola del calendari