Del 17 al 19 d’octubre, la plaça de s’Esplanada es convertirà en l’epicentre gastronòmic de Menorca amb mostres de cuina, tallers, música i activitats familiars
Un munt d'idees per fer aperitius sorprenents. Vota la recepta que més t'agrada fins a final de mes!
Celebra l’entrada d’any amb una selecció de menús, tant per assaborir a casa com al restaurant. El 2014 serà un gran any
L'empresa tradicional us ofereix aquest regal per a la boca que s'ha d'assaborir a poc a poc, com totes les coses bones.
La Cervesa Galilea us presenta una nova creació, la Satan Klaus, feta amb carabassa i espícies (canyella, nou moscada i clau). Ingredients
N'Anna Fornell escriu al seu blog 'M'agrada cuinar', una delicadesa on hi podeu trobar els secrets del bon menjar del Berdegà, com
Gastronòmicament dóna suport a la candidatura de la cuina catalana com a Patrimoni de la Humanitat per al 2014.
José Luis Mateo Director de l’Escola d´Hoteleria de les Illes Balears És un plaer per l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB)
Aquest Nadal és un bon moment per descobrir els plaers de Mallorca i per començar a consumir-los regularment. Són productes de qualitat,
El restaurant manté el seu compromís de pagar voluntàriament pels drets a emetre CO2, és l’únic restaurant que ho fa a les
La recepta guanyadora és la de torró de nata amb nous de na Xisca Rotger.
L'Ajuntament de Santa Maria del Camí ha organitzat l'onzena edició de la Fira del Vi Novell 2013, que comptarà també amb la
Hem lliurat a na Maria López l'exemplar del llibre Santi Taura, cuiner.
Proposta formativa ben interessant de cara a les properes festes de Nadal, cap d'any i Reis.
Dia 28 de novembre, el cuiner del restaurant Arume, Tomeu Martí, ofereix un menú degustació a l'aula restaurant Miramar de l'Escola d'Hoteleria
Un total de 23 restaurants del municipi us ofereixen una selecció de propostes culinàries.
Entrevistam als responsables d'un dels blogs més rellevants de la gastrosfera en llengua catalana: Olleta de Verdures
El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca ha atorgat...
Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Illes Balears presenten les harmonies creades a partir de la cervesa i d’un plat elaborat amb