Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de
Si no tens la carabassa torrada, torra-la i deixa refredar. Jo normalment quan torre carabassa, la triture, la pese i la congele
Els bunyols se solen menjar sucant-los en sucre. També són molt bons amb una xocolata desfeta.
Una proposta per quan arribin els dies de més fred, que sembla que enguany l'hivern no vol venir!
1. Tallarem la ceba en
Crema de carabassa rostida amb pinyons, bacó i formatge de cabra
2 mins de lectura
1 Tallem la carabassa a daus regulars i l'amanim amb un bon rajolí d'oli d'oliva una mica de sal i una punta de
1.- Si no tens la carabassa torrada, fes-ho ara.
2.- Mentrestant, si vas a fer el pastís amb motlles d’emplatar, folra’ls amb
Recepta per fer un pastís de carabassa i xocolata. Si vols estalviar temps, pots utilitzar la base de compra, que no caldrà
Saltejat de carbassa
1 min. de lectura
1 Preparació:
-Peleu la carbassa.
-Traieu les pipes de la carbassa.
-Talleu la carbassa a daus.
-Bulliu els daus de carbassa amb aigua i una mica de
Per a la crema de bròquil , piquem els porros i el carbassó ( amb pell ) i el col · loca'ls
Pelar la carbassa i tallar en trocets ( com més petits, menys temps emprarem per bullir-los). Disposarla dins una olla amb poca
Encendrem el forn a 180ºC
Trossejarem la carabassa i la ceba i les posarem en una palangana de forn. Salpebrarem, Ho amanirem amb
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa
En una olleta, sofregim una mica el porro amb oli d’oliva i a continuació hi afegim la carbassa a trossets, ho sofregim
Amanida de pasta amb alvocat
1 min. de lectura
1 Plat principal/PastaBaixa/Ingredients Per a 4 persones 250 g de pasta 1 alvocat madur però no gaire 2 llaunes de tonyina petites El
"Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit.
Piquem els canonges ben finets
Buidem la molla d’un panet rodó i li posem la ceba confitada, el pebrot escalivat, la pastanaga, la cansalada tallada i fregideta
Suposo que sabeu bé prou que és o com es fa la botifarra esparracada, consisteix en treure-li la tripa i cuinar-la com
Untar en el pa (recomano brioix) maionesa. Per capes, posar enciam (tallat ben fi), 2 talls de formatge de cabra, ou dur