En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un
Per a la crema d'albergínia :
Rostirem les albergínies al foc o al forn i quan s'hagin refredat una mica les pelarem.
La crema
Talleu la part verda del calçot per una banda i les arrels per un altre. Renteu-los un per un sota l'aixeta per
* De la crema:
-Pelar els moniatos i la pastanaga i tallar-los a rondanxes no gaire gruixudes i reservar.
-Tallar la ceba a mitges
Els bunyols se solen menjar sucant-los en sucre. També són molt bons amb una xocolata desfeta.
Si no tens la carabassa torrada, torra-la i deixa refredar. Jo normalment quan torre carabassa, la triture, la pese i la congele
1.- Si no tens la carabassa torrada, fes-ho ara.
2.- Mentrestant, si vas a fer el pastís amb motlles d’emplatar, folra’ls amb
Crema de carabassa rostida amb pinyons, bacó i formatge de cabra
2 mins de lectura
1 Tallem la carabassa a daus regulars i l'amanim amb un bon rajolí d'oli d'oliva una mica de sal i una punta de
En una paella sofregim la part blanca dels porros tallats petits, el llorer i el pebre coent. Ho reservam. A la mateixa
Poseu l'aigua i les cireres en un cassó, amb el sucre i porteu-lo a ebullició. Baixeu el foc al mínim i coure,
En un bol dipositeu la nata, la crema de formatge, la llet condensada i la llet sencera, i bateu. Afegiu la mel
Pel trossets de cookies: Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
Rentau les maduixes, tallau-les per la meitat i posau-les en un bol.
1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s'eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de
Posar a bullir els espinacs nets i tallats amb una mica d’aigua, no els ha de cobrir perquè els espinacs deixen anar
Arròs amb calamars i carxofes
2 mins de lectura
1 Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un
Començarem pel fumet, posant en una cassola oli d'oliva i sofregint el tomàquet tallat a daus, l'all, el pelut de peix i