Crema de col lombarda

1 min. de lectura
1

Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –

Llom amb salsa de pastanaga i ceba

1 min. de lectura

/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1

Bunyols de forat de patata

1 min. de lectura
1

La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin

Calamarata

1 min. de lectura

/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.

Pollastre amb albercocs secs

1 min. de lectura

Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...

Arròs brut

1 min. de lectura
6

Dins una greixonera, encalentim l'oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació,

Llom al forn amb patates

1 min. de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de

Quarto

1 min. de lectura

Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a

Crema de carabassó amb formatge blau

1 min. de lectura

Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.

Llom amb xampinyons ecològics

1 min. de lectura

Començarem tallant la part blanca del manat de ceba tendra en juliana i el posarem a sofregir dins una greixonera.

En tenir

Panades de Pasqua

1 min. de lectura

Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui

Arròs melós de primavera

2 mins de lectura

Pelau la ceba i picau-la ben fina. Ratllau la tomàtiga. Salpebrau la carn. Esflorau els xítxeros. Netejau el carabassó i tallau-lo a

Orada a la sal amb Thermomix

1 min. de lectura

Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta