En un bol gros barrejam el puré de carbassa amb la farina, l'ou, un pessic de sal, la mantega i una mica
Crema de col lombarda
1 min. de lectura
1 Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –
/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1
Bunyols de forat de patata
1 min. de lectura
1 La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin
Calamarata
1 min. de lectura
/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.
Una recepta deliciosa per la qual tornareu bojos.
Sofregim la ceba en una paella amb l'oli fins que estigui cuita. Després hi afegim el pollastre. En estar daurat...
Aquesta recepta és molt senzilla i bona. Primer de tot tallam el porro a trossos redons i el posam a bullir amb
Arròs brut
1 min. de lectura
6 Dins una greixonera, encalentim l'oli, i hi posam la carn trossejada. La dauram i la remenam de tant en tant.
A continuació,
Començarem pelant les patates i tallant-les en rodanxes. Després posarem una mica d´oli dins una font i hi escamparem una capa de
Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a
Primer de tot, posau en una palangana una capa de sal gruixada, hi posau el llom damunt i el cobriu de sal.
Primer de tot, netejau els carbassons, pelau-los i tallau-los en trossos petits. Cal parar esment i intentar treure’ls el mínim de pell.
Aquesta recepta és molt, molt senzilla i va molt bé com a primer plat.
Hem de posar dins el tassó els porros i
Començarem tallant la part blanca del manat de ceba tendra en juliana i el posarem a sofregir dins una greixonera.
En tenir
Nosaltres, a casa, sempre feim un poquet la carn i els pesols per a que el temps de cocció al forn sigui
Pelau la ceba i picau-la ben fina. Ratllau la tomàtiga. Salpebrau la carn. Esflorau els xítxeros. Netejau el carabassó i tallau-lo a
Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta