Arròs amb calamars i carxofes

2 mins de lectura
1

Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un

Arròs tot pelat

2 mins de lectura

Començarem pel fumet, posant en una cassola oli d'oliva i sofregint el tomàquet tallat a daus, l'all, el pelut de peix i

Illes flotants

3 mins de lectura

Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el

Timbal amb vinagreta de maduixes

1 min. de lectura

Vinagreta de maduixa:
Tallau en petit les maduixes, afegiu-hi sal, pebre bo, la meitat del suc de llimona, i l'oli.

Minipastís de maduixa amb nata

1 min. de lectura

Separam les clares dels rovells d’ou i muntam les clares a punt de neu. En un bol mesclam la farina, el sucre,

Profiterols de cacau

1 min. de lectura

Muntau la nata, quan sigui mig muntada afegiu-hi el sucre i l'essència a poc a poc i acabau-ho de muntar. Després, deixau-ho

Pastís de maduixa

2 mins de lectura

la base:
capolam les galletes i afegim la mantequilla a punt de pomada, aquesta mezcla la colocarem a la base d´un motlle qualsevol.
ho

Bullit de peix

1 min. de lectura
1

El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té

Frit vegetarià de Pasqua

1 min. de lectura

/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de

Gotets de mousse de xocolata

2 mins de lectura
4

Pels gots de xocolata:

Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en

Pastís de xocolata i merenga

4 mins de lectura

A- El Pastís:
1.- Escalfa el forn a 180º funció ventilador.
2.- Posa en un bol els rovells amb el sucre fins que queden

Bescuit de carabassó i xocolata

2 mins de lectura
1

Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.

Tradicional

Pelem i ratllem el carbassó.

Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat

Espaguetis amb tinta de sípia

2 mins de lectura

/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta

Pastís zebra

2 mins de lectura

Postres/Mitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: -4 ous grossos a temperatura ambient -250 grams de sucre -250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient