Posar un rajolí d’oli en una cassola, saltejar els calamars breument i retirar de la cassola. Reservem.
En el mateix oli fer un
Començarem pel fumet, posant en una cassola oli d'oliva i sofregint el tomàquet tallat a daus, l'all, el pelut de peix i
Es desfà la mantega, a foc baix, i s'hi afegeixen els núvols. Cal no deixar de remenar.
Arròs amb llet a la xocolata blanca
Obrim la vaina de vainilla amb un ganivet, i a un pot posem a foc mig la llet, la vaina i l'arròs,
Per fer aquest arròs he utilitzat l'arròs venere, que al ser un arròs integral la seva cocció és llarga, d'uns 40 minuts
Risotto amb bolets, carabassí i gambes
Primer tallam molt fina la ceba, escalfem d'una cassola l'oli i la mantega i hi afegim la ceba i la ofegam fins
Posau la llet al foc (reservau-ne una tasseta) amb la pell de llimona i la canyella. Quan alci el bull, abaixau el
Vinagreta de maduixa:
Tallau en petit les maduixes, afegiu-hi sal, pebre bo, la meitat del suc de llimona, i l'oli.
Separam les clares dels rovells d’ou i muntam les clares a punt de neu. En un bol mesclam la farina, el sucre,
Muntau la nata, quan sigui mig muntada afegiu-hi el sucre i l'essència a poc a poc i acabau-ho de muntar. Després, deixau-ho
la base:
capolam les galletes i afegim la mantequilla a punt de pomada, aquesta mezcla la colocarem a la base d´un motlle qualsevol.
ho
Bullit de peix
El bullit de peix és tot un clàssic de la cuina eivissenca. Com passa amb totes les receptes tradicionals, cadascú en té
/Verdures i hortalissesMitjana/Entre 30 i 60 minutsPasquaIngredients: Per a 6 persones 1 kg de patates 3 manats de grells 1 manat de
Gotets de mousse de xocolata
Pels gots de xocolata:
Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en
A- El Pastís:
1.- Escalfa el forn a 180º funció ventilador.
2.- Posa en un bol els rovells amb el sucre fins que queden
Bescuit de carabassó i xocolata
Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.
Tradicional
Pelem i ratllem el carbassó.
Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat
/Marisc i peix/PastaMitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones 320 gr. d’espaguetis Una sípia de 500/750 gr. amb la bosseta
Postres/Mitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: -4 ous grossos a temperatura ambient -250 grams de sucre -250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient