Es farà al Molí de Son Porquer el proper dia 11 de gener
Dia 30 hi haurà una conferència per conèixer de primera mà tres casos d'èxit en aquest àmbit que poden ajudar a posar
Miquel Calent, del restaurant Can Calent de Campos oferirà un taller de cuina a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Serà
Miquel Gelabert, del restaurant Can March és un dels cuiners més destacats de Manacor i de la comarca de Llevant. Els dimarts
Dissabte 20 de febrer, s’ha organitzat un Tast Gastronòmic a la Formatgeria Burguera de Campos amb sopar de torrada. Una sessió per conèixer
El taller combinarà cuina amb poemes, rialles, bon ambient, curiositats i molt bon humor.
foodiDissabte, 12 de desembre, d'11 a 14 hores. Els assistents tastaran i menjar tots els plats que s'expliquin i cuinin.
El cuiner Miquel Mariano i el forner Tomeu Arbona organitzen un taller de cuina i rebosteria conventual històrica. La cita tendrà lloc el dimecres 6 de febrer
Descobreix la vida dels caragols bovers a la granja Treu Banya de Muro. Dissabte, 12 d’abril de 2014. Viuràs una visita completa:
Us animam a conèixer els bolets, a identificar-los, a cercar-los i, també, a cuinar-los amb 'Bolets, del bosc a la cuina'.