Es farà al Molí de Son Porquer el proper dia 11 de gener
[:de]Anne Osstyn Gautier ha dirigit un tast adreçat als sommeliers més destacats de Mallorca[:]
L'agroturisme Cases de Son Barbassa obre les portes a tothom per descobrir els vins de Mallorca. Ho fan a través dels experts
El Consell Regulador de la DOP Oliva de Mallorca organitza el proper dissabte dia 16 de juny de 2018, a les 8
El Mercat Ecològic de Palma, que es troba cada dissabte al matí a la Plaça dels Patins ( Plaça del Bisbe Berenguer
Aquest dissabte, 9 de juny, a partir de les 20 hores, el claustre del Convent de Muro acollirà la quarta edició del
[:de]L'Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el curs d'iniciació a l'agricultura ecològica en el que s'exposaran les nocions bàsiques
L’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el curs de citricultura ecològica i varietats locals. És una activitat formativa gratuïta
La Universitat de les Illes Balears organitza la cinquena edició de la Setmana Saludable i Sostenible, del 12 al 16 de març.
Paral·lelament al concurs Protur Chef, s'han organitzat diferents activitats que permeten gaudir de la gastronomia amb tot tipus de propostes i experiències
Del 13 al 17 de març, tendrà lloc el curs bàsic d'iniciació a l'apicultura ecològica, en el qual es donaran a conèixer,
Aquest mes de març, s'ha organitzat una activitat formativa i culinària a Artà. L'entitat Cuina Cultura impartirà un taller de cuina asiàtica en què
La Universitat de les Illes Balears ha organitzat una sèrie de cursos englobats sota el títol 'Tallers de cuina gastrosaludable'
L'Associació Varietats Locals i APAEMA han organitzat el curs Les varietats locals. Varietats en risc d'erosió genètica
L'Associació Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA), en col·laboració del celler Gamés i Ribot, ha organitzat un curs bàsic de poda de
Hem preparat una selecció de propostes culinàries, que abasten des de tallers de cuina fins a tasts i degustacions
[:en]L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) organitza la segona edició del curs de Viticultura. L’objectiu és donar a conèixer les pautes
El reconegut cuiner Miquel Calent oferirà una demostració de cuina en viu als jardins de Raixa. El xef dels restaurants Calent i
El jardí de la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem acollirà aquesta vetlada que combina cuina i teatre