És el primer d’una sèrie que amb periodicitat mensual es faran al restaurant de Manacor amb cada un dels cellers de la DO Pla i Llevant
Miquel Calent, del restaurant Can Calent de Campos oferirà un taller de cuina a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Serà
Miquel Gelabert, del restaurant Can March és un dels cuiners més destacats de Manacor i de la comarca de Llevant. Els dimarts
Dissabte 20 de febrer, s’ha organitzat un Tast Gastronòmic a la Formatgeria Burguera de Campos amb sopar de torrada. Una sessió per conèixer
El taller combinarà cuina amb poemes, rialles, bon ambient, curiositats i molt bon humor.
foodiDissabte, 12 de desembre, d'11 a 14 hores. Els assistents tastaran i menjar tots els plats que s'expliquin i cuinin.
El cuiner Miquel Mariano i el forner Tomeu Arbona organitzen un taller de cuina i rebosteria conventual històrica. La cita tendrà lloc el dimecres 6 de febrer
Descobreix la vida dels caragols bovers a la granja Treu Banya de Muro. Dissabte, 12 d’abril de 2014. Viuràs una visita completa:
Us animam a conèixer els bolets, a identificar-los, a cercar-los i, també, a cuinar-los amb 'Bolets, del bosc a la cuina'.