És la cuinera del restaurant Es Foraster de Palma
L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya ha alertat d'una nova modalitat d’estafa a través de Telegram
El jurat ha estat format per Tiffany Blackman, Laura Calvo, el xef Andrés Benítez, l'enginyer agrònom i doctor per la UIB, Jaume
És un dels cellers de Menorca, juntament amb Binitord i Torralbenc
L'Ajuntament de Binissalem ha adquirit el casal de Can Marc gràcies a fons europeus gestionats pel Govern de les Illes Balears
L’Hospital Universitari Son Espases, l’IdISBa i la DOP Oli de Mallorca aquesta setmana renoven el conveni de col•laboració de l’estudi ENDO-DIET
Torna aquesta competició centrada a trobar el millor pamboli per a l'estiu
Cuiners i experts d'àmbit internacional en gastronomia han premiat el seu gató d'ametla de Mallorca
La inscripció per als restaurants romandrà oberta del mes de juliol fins al 15 de setembre
La tafona mallorquina suma nous reconeixements a Nova York, Los Angeles, Berlín, Londres i el Japó
Es va fer un ast de vins de la DO Pla i Llevant i un tast d’oli DO Mallorca dirigits, respectivament, per
La revista Lecturas se'n fa ressò i explica receptes amb aquest embotit tradicional de les Illes Balears i Pitiüses
L’estil de vida actual, marcat per la falta de temps i la recerca de comoditat, ha fet créixer la demanda de solucions
L’establiment comercialitzava un vi de la Península que feia menció a l’illa en el seu etiquetatge
Se celebrarà a la Universitat de les Illes Balears els dies 20 i 21 de novembre
Tots els guanyadors han tengut com a premi un lot de vi del celler Jaume de Puntiró
El restaurant Boho - Coves de Gènova ha acollit la presentació d'aquesta eina impulsada per Restauració Mallorca CAEB
El cuiner ha conceptualitzat dues receptes inèdites, en les quals destaca la textura, cremositat i gust característic del iogurt grec natural de
Inspirat amb el pa amb oli, el bartender Biel Ramon ha fet servir un monovarietal 100% arbequina per aconseguir un glop untuós,