Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui Patrimoni Mundial de la UNESCO
Es tracta d'un dinar elaborat a sis mans que Gastro Events Balears ha preparat per a l'ocasió
Les fregidores d'aire o air fryer són un petit electrodomèstic de funcionament similar al d'un petit forn de convicció i que permet fregir aliments sense haver
Aquest divendres 22 d'abril, un total de 10 restaurants oferiran menús especials a un preu popular
Aquest divendres 15 d'abril, hi participen 14 restaurants ubicats a la zones de Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles.
Cap de setmana complet amb la Fira d’Oví i Caprí de Calvià
La cita serà els dies 9 i 10 d'abril i es reprèn després que se suspengués l'any 2020 i que al 2021 es fessin activitats
La polèmica està servida aquests dies després que la premsa s'hagi fet ressò que el restaurant Mugaritz, del País Basc, ofereixi una proposta culinària
La Mostra de Cuines de Calvià se celebra durant quatre divendres del mes d'abril, i dedica un dia a cada una de
L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB) ha lliurat els Premis Gastronòmics de Menorca 2021
El pastisser Josep Cudié va crear el 1946 un dolç que va anomenar Cro-crem. Una ametlla marcona envoltada de xocolata elaborada per
Després de dos anys d'aturada per mor de la covid-19, Antonio Seijas, promotor d'aquest acte, ha anunciat amb il·lusió la nova data
Empeltar és una de les maneres més pràctiques de convertir un arbre bord en un arbre fructífer. La delegació de Calvià de
Rafel Perelló, especialista en cultura popular, oferirà una aproximació a com era la pagesia mallorquina antigament
La guanyadora és alumna del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina del CIFP Juníper Serra
La fotògrafa Cristina Ortega acaba de presentar el seu primer treball amb l'editorial Montagud. Es tracta del llibre de pastisseria i receptes dolces del restaurant Les Cols (Olot)
El Concurs estatal d'Escoles de Cuina Protur Chef va ser el marc en el qual es varen lliurar els premis Cullerot Daurat, uns guardons
La Fageda se suma al programa d’activitats previstes en el marc de The Experience - Live Gastronomy d’Alimentaria 2022, amb un showcooking
Aquest cap de setmana, que comprèn del 18 i 20 de març de 2022, finalitza la 4a edició de les Jornades Gastronòmiques
El diari econòmic internacional Financial Times ha publicat la llista de les 25 millors cafeteries del món