En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot
Talleu a trossos petits l'all i saltegeu-los en una paella amb l'oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s'hagi evaporat l'aigua
Comencem preparant les creps:
Passem pel sedàs la farina i la sal i les posem en un bol. Hi afegim els ous. Amb
Va ser idea del meu fill preparar aranyetes de Halloween, i em va ajudar a banyar els cake-pops en els encenalls de
Els bunyols se solen menjar sucant-los en sucre. També són molt bons amb una xocolata desfeta.
Recepta per fer un pastís de carabassa i xocolata. Si vols estalviar temps, pots utilitzar la base de compra, que no caldrà
1.- Si no tens la carabassa torrada, fes-ho ara.
2.- Mentrestant, si vas a fer el pastís amb motlles d’emplatar, folra’ls amb
Per a la crema de bròquil , piquem els porros i el carbassó ( amb pell ) i el col · loca'ls
Poseu l'aigua i les cireres en un cassó, amb el sucre i porteu-lo a ebullició. Baixeu el foc al mínim i coure,
1.Primer farem el tambor d'ametla, que podeu veure la recepta aquí. En picarem 200 g fins, i els altres 200 g els
Netejau i tallau a làmines les albergínies i els carabassons. Salau-los i posau-los a degotar durant almenys ½ hora.
Bateu 4 ous amb 200 g de sucre. Després, hi afegiu 250 g d'ametlla molta, 30 g de coco ratllat, la ratlladura
L’elaboració del dolç de llet es pot fer de dues maneres: amb un cassó o amb una olla de pressió, però sempre
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Primer de tot cal reserveu 2 clares (o blanc d'ou). A part, bateu els 3 rovells amb els 2 ous sensers restants
Arròs sec amb sípia i gambes
En primer lloc, prepararem el brou de peix de roca. Simplement necessitarem un quilo de peix de roca i aigua.
Amanir la rúcula amb una mica d'oli, vinagre, sal i pebre negre. Posar al plat amb unes làmines de poma i uns
Farem una vinagreta amb tres parts d'oli i una de vinagre, una mica de pebre negre i melmelada casolana de cireres, tot

