Hi sonaran àries i duos de Mozart, Gounod i Dvorak i s'hi tastaran els vins d'altura d'aquest celler familiar
Paral·lelament al concurs Protur Chef, s'han organitzat diferents activitats que permeten gaudir de la gastronomia amb tot tipus de propostes i experiències
Del 13 al 17 de març, tendrà lloc el curs bàsic d'iniciació a l'apicultura ecològica, en el qual es donaran a conèixer,
Aquest mes de març, s'ha organitzat una activitat formativa i culinària a Artà. L'entitat Cuina Cultura impartirà un taller de cuina asiàtica en què
La Universitat de les Illes Balears ha organitzat una sèrie de cursos englobats sota el títol 'Tallers de cuina gastrosaludable'
L'Associació Varietats Locals i APAEMA han organitzat el curs Les varietats locals. Varietats en risc d'erosió genètica
L'Associació Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA), en col·laboració del celler Gamés i Ribot, ha organitzat un curs bàsic de poda de
Hem preparat una selecció de propostes culinàries, que abasten des de tallers de cuina fins a tasts i degustacions
[:en]L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) organitza la segona edició del curs de Viticultura. L’objectiu és donar a conèixer les pautes
El reconegut cuiner Miquel Calent oferirà una demostració de cuina en viu als jardins de Raixa. El xef dels restaurants Calent i
El jardí de la Casa Llorenç Villalonga de Binissalem acollirà aquesta vetlada que combina cuina i teatre
Dia 30 hi haurà una conferència per conèixer de primera mà tres casos d'èxit en aquest àmbit que poden ajudar a posar
Miquel Calent, del restaurant Can Calent de Campos oferirà un taller de cuina a l‘Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB). Serà
Miquel Gelabert, del restaurant Can March és un dels cuiners més destacats de Manacor i de la comarca de Llevant. Els dimarts
Dissabte 20 de febrer, s’ha organitzat un Tast Gastronòmic a la Formatgeria Burguera de Campos amb sopar de torrada. Una sessió per conèixer
El taller combinarà cuina amb poemes, rialles, bon ambient, curiositats i molt bon humor.
foodiDissabte, 12 de desembre, d'11 a 14 hores. Els assistents tastaran i menjar tots els plats que s'expliquin i cuinin.
El cuiner Miquel Mariano i el forner Tomeu Arbona organitzen un taller de cuina i rebosteria conventual històrica. La cita tendrà lloc el dimecres 6 de febrer
Descobreix la vida dels caragols bovers a la granja Treu Banya de Muro. Dissabte, 12 d’abril de 2014. Viuràs una visita completa: