Palma Actualitat - Evolution Mallorca - Banner Gegant

  • Restaurants
  • Rezepturen
  • Essen
  • Vinícola
  • Nachricht
  • Tasts
  • Kontakt
  • Katalanisch
  • Spanisch
  • Englisch

Reportatges i novetats - Page 44

2 Oktober 2025
Actualitat/Portada/Reportatges i novetats

Els productors de la DOP Oliva de Mallorca encaren els darrers dies de collita d’oliva verda

L’entrada d’oliva de taula procedent dels olivars tradicionals ja ha superat a la registrada a la campanya anterior

1 Oktober 2025

Cabraboc obre la seva primera botiga a Sóller

En aquest nou espai de referència, hi trobareu destil•lats artesanals i productes

1 Oktober 2025

Alaró celebra la Fira Gremial amb un programa ben atapeït d’actes

Dia 5 d'octubre també hi haurà la Mostra de Cuina i Vins

29 September 2025

Esporles viurà la Fira Dolça, la gran festa de la rebosteria i la cultura de Mallorca

La 19 edició se celebrarà els dies 4 i 5 d'octubre

Actualitat/Reportatges i novetats

Oli d’oliva verge extra, un ingredient de qualitat per un còctel fresc i mediterrani

2 August 2017
1 min. de lectura

El cocteler Alberto Pons (guanyador del 64 Campeonato Balear de Coctelería en la categoria Jove Barman celebrat el passat mes de maig) ha sigut

Actualitat/Reportatges i novetats

Descobrint l’orxata

1 August 2017
12 mins de lectura

Un estudi revela els avantatges nutricionals de la beguda sense processament industrial

Actualitat/Reportatges i novetats

Eres Negre, el festival gastronòmic de la tomàtiga de ramellet i el vi Malvasia

28 Juli 2017
2 mins de lectura

Se celebra dissabte, dia 29, a Banyalbufar. La ruta de culinària es farà de 12 a 16 hores i inclou tapa i

Actualitat/Reportatges i novetats

Nou conveni en el sector del vi entre l’OIVE i el CECRV

27 Juli 2017
2 mins de lectura

L'acord permetrà la creació d'un comitè mixt en què s'hi tractaran els assumptes relacionats amb les denominacions d'origen

Actualitat/Reportatges i novetats

El Forn dels Paners de Palma tanca

21 Juli 2017
1 min. de lectura

L'emblemàtic negoci tanca perquè es jubila la propietària

Actualitat/Reportatges i novetats

Nova direcció a l’hotel i restaurant La Posada del Marquès d’Esporles

20 Juli 2017
1 min. de lectura

Íñigo Ochoa s'encarrega de la gestió, mentre que el cuiner Fernando Barea s'encarrega de la cuina

Actualitat/Reportatges i novetats

Ha mort el fundador de la Gelateria Can Miquel de Palma

20 Juli 2017
1 min. de lectura

Miquel Solivellas, el gelater i fundador de la Gelateria Can Miquel de Palma ha mort aquest mes de juliol, amb 81 anys

Actualitat/Reportatges i novetats

Igor Rodriguez cuinarà en directe amb Trasmediterranea

20 Juli 2017
1 min. de lectura

Ho farà aquest estiu a bord del vaixell Demonios

Actualitat/Reportatges i novetats

El xampany Pommery Royal Blue Sky es presenta a Palma

3 Juli 2017
4 mins de lectura

També hi hagué un tast dels xampannys que elabora Pommery adreçat a professionals a càrrec de l'enòleg Thierry Gascó

Actualitat/Reportatges i novetats

Menú en homenatge al pintor menorquí Pasqual Calbó

3 Juli 2017
4 mins de lectura

Es farà dia 13 de juliol vespre al restaurant Es Tast de na Sílvia de Ciutadella

Actualitat/Reportatges i novetats

„És un llibre de receptes per fer en família, pensat per a intolerants a la lactosa, al gluten i a l’ou“

21 Juni 2017
4 mins de lectura

L'editorial La Galera acaba de publicar, en català i espanyol, el nou llibre de Montse Deza: Tothom a la cuina

Actualitat/Reportatges i novetats

Noves galletes de xeixa Gori de Muro

20 Juni 2017
1 min. de lectura

L'empresa mallorquina acaba de llançar-les al mercat. Tenen un índex de gluten baix i no duen saïm

Actualitat/Reportatges i novetats

Tess de Mar i Kairiku, els restaurants del nou hotel Sa Creu Nova de Campos

20 Juni 2017
2 mins de lectura

L'hotel de Campos de 5 estrelles obre dos nous restaurants, el primer de cuina d'autor i mediterrània; i el segon, d'alta cuina

Actualitat/Reportatges i novetats

Nama Bar: la nova cocteleria de Deià

14 Juni 2017
1 min. de lectura

La decoració ha anat a compte del dissenyador britànic Matthew Williamson

Actualitat/Reportatges i novetats

L’odisea d’un cuiner que no vol aparèixer a TripAdvisor

13 Juni 2017
2 mins de lectura

El cuiner, propietari del restaurant Capritx, anima a posar comentaris falsos perquè vol que la plataforma l'elimini de la seva base de

Actualitat/Reportatges i novetats

Koldo Royo i Matías Provvidenti cuinen plegats a La Despensa del Barón

7 Juni 2017
2 mins de lectura

Els dos cuiners oferiran un menú especial dia 17 de juny, a partir de les 20 hores

Actualitat/Reportatges i novetats

Art, música i gastronomia a benefici de l’Associació Contra el Càncer

6 Juni 2017
2 mins de lectura

El restaurant Schwaiger organitza aquesta vetlada dia 8 de juny, a partir de les 19.30 hores

Actualitat/Reportatges i novetats

Cuixot, el porc negre mallorquí fet pernil

6 Juni 2017
4 mins de lectura

Aquest nou producte ha estat impulsat per Pep Abellán. Els porcs negres, de raça autòctona de Mallorca, es crien i alimenten a

Previous 1 … 42 43 44 45 Next

Cerca

ESTIGUES AL DIA

Cada setmana restaurants, receptes i l’actualitat gastronòmica

Actualitat

  • Portada
  • Fires i rutes
  • Concursos i premis
  • Cursos i tallers
  • Reportatges i novetats
  • Quin berenar

Et recomanam

Fira Gremial Alaro 2025 - Banner Gros
fira oportunitats 2025 - sa pobla banner gros
Tastam Inca sept-oct 2025 - Banner gross
Mostra de Cuina Menorquina - Agenciacom - banner gros
Palma Circ Setembre 2025 - Banner gros
dBalears
Ajuntament de Palma - Projectes Estratégics Març 2025
Palma Actualitat - Evolution Mallorca - Banner Gros
Fira Dolça d'Esporles 2025 - Banner Gros
Fira Formatge Menorca - 2025 - banner gros

Més receptes

Bojos per la cuina
Xocolata Desfeta
Dit i fet Cuina
Pasta per als catalans

El més vist del dia

  • Espaguetis amb camag... unter Receptes

  • Estofat de sípia amb... unter Receptes

  • Com fer ceba confita...

  • „A la vorera d... unter Actualitat, Reportatges i novetats

  • Calamars a la planxa... unter Receptes

  • Pomes al forn amb ca... unter Receptes

  • Beneficis i propieta... unter Actualitat, Alimentació

  • Cabraboc obre la sev... unter Actualitat, Portada, Reportatges i novetats

  • Ca s´Hereu

  • Les millors receptes... unter Actualitat, Reportatges i novetats

Grup Gastronòmicament 2006-2024

  • Avís legal
  • Privacitat
  • Política de cookies
  • Restaurants
  • Rezepturen
  • Essen
  • Vinícola
  • Nachricht
  • Tasts
  • Kontakt
  • Katalanisch
  • Spanisch
  • Englisch