Canó de tap de cortí amb bolleta de gelat

2 mins de lectura

Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les

Fideus de vermar

2 mins de lectura

Eliminau el greix de la carn i tallau-la a trossos petits. Posau una greixonera un poc fonda al foc amb 4 cullerades

Mojito de maduixa

1 min de lectura
1

Posau en el recipient de la Thermomix les maduixes, el sucre i la llima. Triturau-ho 30 seg/vel 10. Després, incorporau-hi el rom

Granada de carabassons

2 mins de lectura

Netejau els carabassons i tallau-los a cantonets petits sense pelar-los. Salau-los i posau-los a degotar dins un colador durant mitja hora.

Carpaccio de carabassó

1 min de lectura

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Paella fàcil

1 min de lectura

Posem a escalfar el brou de peix. Retallem les barbes de les gambes amb ajuda d'unes tisores i les salem.

Faves ofegades

1 min de lectura

Piqueu la ceba i l’all. Fregiu-los a foc lent amb una mica d’oli.

Arròs negre amb calamar

2 mins de lectura

Netegeu i peleu els calamars. Reserveu-ne la seua tinta. Talleu un calamar a trossos xicotets i reserveu l'altre.

Arròs amb pota de vedella

2 mins de lectura

La primera cosa que hem de fer és posar a bullir la pota de vedella junt amb un pessic de pebre i

Salmó en pasta de fulls

2 mins de lectura

Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.

Mona de pasqua de llimona

2 mins de lectura

-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou

Mona de pasqua

2 mins de lectura

- Posar en un recipient gran (barrenyo) l'oli i la llet a temperatura ambient i desfer la llevadura.
- Un cop tenim desfeta

Recepta de rubiols

2 mins de lectura

Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.

Freixura (Frit de xot)

3 mins de lectura

Tallau la freixura en trossos petits (va millor amb unes tisores que amb un ganivet).

1 2 3 4 5 18