Recepta de coca de recapte

3 mins de lectura

La coca de recapte o coca de verdures és una coca salada que duu hortalisses escalivades a damunt, típicament pebrera o pebrot,

Recepta de pancake

1 min. de lectura

Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de

Trinxat de la Cerdanya

2 mins de lectura

Trinxat és un plat de la Cerdanya, l’Alt Urgell i Andorra fet a base de bullir patata i col i després triturar

Estofat de sípia amb patates

3 mins de lectura

Un dels plats del Maresme per excel·lència és la sípia amb patates i pèsols, anomenat també com el plat de Mataró

Pa moreno de xeixa

5 mins de lectura
1

Heu sentit parlar de la farina de xeixa? Abans, a Mallorca, es conreava habitualment el blat xeixa, que és una varietat autòctona.

Llampuga amb pebres

1 min. de lectura

Aprofitant la temporada de llampuga hem volgut fer aquest plat tan simple i tan bo. Per ventura el fet que només puguem

Croquetes de sípia

3 mins de lectura

Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns entrants a un sopar improvisat. En

Recepta Mar de Cava

1 min. de lectura

La recepta Mar de Cava és una beguda molt refrescant i dolça per a qualsevol celebració.

Recepta de tabulé

1 min. de lectura

Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.

Recepta Cookies amb xocolata

2 mins de lectura

Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per

Recepta de panellets

9 mins de lectura

La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.

Xuixo de Girona

2 mins de lectura
6

Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso