Les algues són molt valorades en la cuina actual pel sabor i per la textura
Les croquetes casolanes solen ser un encert que et poden treure de diferents fregats, des d’uns entrants a un sopar improvisat. En
Posam a encalentir el forn, a 200 graus. Mentrestant, tallam els moniatos per la meitat, per la part més llargaruda.
La recepta Mar de Cava és una beguda molt refrescant i dolça per a qualsevol celebració.
Una recepta molt fàcil i ràpida de fer, que sobretot ve de gust en dies de primavera i estiu.
La recepta més senzilla que et puguis imaginar.
Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
Si cercau una recepta que no tengui saïm us recoman que faceu aquesta.
Un dels plats més populars de les festes de Pasqua i de la cuina de Mallorca és la freixura; coneguda arreu per
La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.
Xuixo de Girona
Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso
Panades de sípia, una recepta de cuina mallorquina
És temps de la jaia ‘Corema’ i les seves set cames. I amb tot això s’acosta el temps de panades, de rubiols,
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Plat principal/CarnBaixa/Més de 2 horesNadal i Cap d’AnyIngredients: 1 espatlla de xai 1 cabeça d’alls 1 copa de vi ranci 1 copa
Acompanyat d’un bon cava, un gran plat per aquestes Festes. Bon profit!
Recepta tortell de reis
Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.