Dotze hores de vi, música, gastronomia i entreteniment familiar al Parc de Mar
La revista Lecturas se'n fa ressò i explica receptes amb aquest embotit tradicional de les Illes Balears i Pitiüses
L’estil de vida actual, marcat per la falta de temps i la recerca de comoditat, ha fet créixer la demanda de solucions
L’establiment comercialitzava un vi de la Península que feia menció a l’illa en el seu etiquetatge
Se celebrarà a la Universitat de les Illes Balears els dies 20 i 21 de novembre
Tots els guanyadors han tengut com a premi un lot de vi del celler Jaume de Puntiró
El restaurant Boho - Coves de Gènova ha acollit la presentació d'aquesta eina impulsada per Restauració Mallorca CAEB
El cuiner ha conceptualitzat dues receptes inèdites, en les quals destaca la textura, cremositat i gust característic del iogurt grec natural de
Inspirat amb el pa amb oli, el bartender Biel Ramon ha fet servir un monovarietal 100% arbequina per aconseguir un glop untuós,
The Lodge Mallorca, al peu de la Serra de Tramuntana, i Finca Serena, al Pla de Mallorca, despleguen la seva màgia entre
L'establiment reforça el seu lideratge en sostenibilitat i ofereix pràctiques sostenibles exclusives, com ara la creació del primer vi circular de les
Gràcies a la recuperació de la finca agrícola, aquest celler conserva la tradició dels vins de qualitat a Menorca,
Només en trobareu els mesos de maig i juny, pel fet que la seva producció i maneig és delicat
Més de 300 convidats participaren en l'aniversari d'aquesta empresa que gestiona diverses guinguetes i restaurants a Mallorca i a Catalunya
El vi Bernón s'ha triat, entre més de 70 referències, com el millor elaborat amb aquesta varietat autòctona gallega
Després d'una reforma meticulosa, l'elegància i l'esplendor tornen a aquest establiment de Palma
Sara Roy i La Gastronòmica han maridat els gelats al ritme de la música
S'hi oferiran devers 70 propostes culinàries, que es combinaran amb actuacions musicals en directe
Enguany inauguren el restaurant Sa Tafona

