Mini muffins de pernil salat

1 min. de lectura
1

Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la

Barqueta de formatges i nabius

1 min. de lectura

Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i

Barquetes de bacallà marinat

1 min. de lectura

Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24

Còctel de gambes

2 mins de lectura

Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d’AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga

Crema de col lombarda

1 min. de lectura
1

Entrant/Cremes i sopesBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: – 1 col lombarda petita (800 g sense el tronxo) – 1 ceba mitjana –

Copa de tardor

2 mins de lectura

Postres/Baixa/Ingredients: Per a 4 raccions – 250 g de puré de castanyes – 300 g de nata líquida per muntar – 60

Llom amb salsa de pastanaga i ceba

1 min. de lectura

/CarnBaixa/Entre 30 i 60 minutsIngredients: Per a 4 persones – 8 trossos de llom – 1 ceba – 12 pastanagues – 1

Pomes de Halloween recobertes de caramel

1 min. de lectura

Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –

Bunyols de forat de patata

1 min. de lectura
1

La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin

Calamarata

1 min. de lectura

/Marisc i peix/PastaBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa calamarata és una pasta amb forma de anells de calamars amb una salsa de calamars.

Pasta amb cervesa i salsitxa

2 mins de lectura

Per començar, treieu la pell a la salsitxa, esmicoleu-la i coeu-la en una paella amb un raig d’oli (molt poc)...

Patates braves

1 min. de lectura

Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.

Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat

Guacamole

1 min. de lectura
2

Pelam els alvocats, millor si abans els donam un massatge amb els dits o els rodam una mica per la taula, es