Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.
Primer hem de fondre la xocolata i
Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.
Primer hem de fondre la xocolata i
Pelau la ceba i picau-la ben fina. Ratllau la tomàtiga. Salpebrau la carn. Esflorau els xítxeros. Netejau el carabassó i tallau-lo a
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.
Aquesta recepta és molt, molt senzilla, ja que és fa en un moment i a més no hem d'escatar les orades, basta
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.
Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol
Primer de tot tallam les sípies a daus, tallam les cebes a juliana i ratllam les tomàtigues.
Després, dins una greixonera mitjana
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli
El pamboli és un dels plats més típics de les nostres contrades i un dels més senzills de fer. De fet, normalment
Aquest plat és dels més senzills de preparar que he provat de fer mai.
El salmó és un peix molt greixós i, per
Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja
En temporada de bolets podeu anar a cercar-los a la muntanya, o al mercat, com ho faig jo.
Fora de temporada podeu
Barrejam la maionesa i el kètxup. En reservam dues cullerades a part i el que queda ho mesclam amb les gambes, les
Primer de tot hem de fer la pasta. Posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d'oli, el suc de mitja
Començarem pelant les patates i tallant-les a daus.
Abocarem les patates quan l´oli estigui calent i les fregirem a poc foc temperat
Mesclam ben mesclat dins un recipient el sucre, la farina, l´oli, la llevadura i els ous, fins que quedi una massa espessa
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net