Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.
Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els
Aquesta recepta us agradarà molt per a l´estiu, és molt senzilla de fer.
Començarem bullint els llaços de pasta i mentrestant tallarem els
Fer aquestes postres és molt, molt senzill. Primer posarem dins una olleta la llet a encalentir. Mentre, dins una safata, una mica
Posarem dins el tassó la gelatina neutre, l'aigua i el sucre. Ho programarem 5 minuts, a 100 graus, velocitat 2.
Després, incorporarem el
Aquest recepta és molt senzilla.
En un plat, hi posam les fulles d´espinacs, algunes tallades de pernil d´ànec i nous senceres.
Després, posam les
En una cassola o paella amb tapa posam a foc lent, el vi blanc sec, un rajolí d´aigua, el filet de gall,
Encalentim el forn a 170ºC a dalt i a baix. Posam dins un bol la farina, el sucre, l´oli i els ous,
Es tracta d´un entrant, però també es pot emprar com a postres.
Per començar, encalentim 10 grams de mantega en una paella i
Preparació de la picada:
Picarem a daus el gingebre ben fi amb el ganivet, l´all i el pebre coent. Barrejarem amb oli
Foneu el llevat dins l’aigua tèbia amb les mans fins que estigui ben dissolt. Afegiu-hi l’oli i la sal i mesclau-ho. Incorporau
Aquesta recepta és molt senzilla i bona. Primer de tot tallam el porro a trossos redons i el posam a bullir amb
Primer de tot hem de pelar les patates i tallares a daus o tipus xips, però més gruixudes. Les deixam dins aigua
Per començar hem de preparar la carn capolada, que la podeu comprar de vedella, de porc, mesclada, de xot o de pollastre
És una recepta fresca i molt bona de preparar.
Primer de tot trituram les tomàtigues fins que n´obtinguem una pasta. Salpebram les
Aquesta ensalada és molt senzilla de fer. Tan sols hem de fer ben néts els ingredients i tallar-los a rodanxes i després
Fer un sandvitx no te gaire complicació, si tenim els ingredients preparats en molt poc temps o tindrem enllestit.
Jo us recoman posar
Primer de tot posam els melicotons, el sucre i el suc de llimona dins una casserola i els deixam bullir a foc
El peix escabetxat és un plat molt típic de Mallorca, està pensat perquè el peix es conservi i es pugui conservar fora
Aquesta recepta és molt, molt senzilla i va molt bé com a primer plat.
Hem de posar dins el tassó els porros i