Primer cal coure els espinacs en aigua amb sal. Escorreu-los bé, els podeu premsar en un colador.
>Talleu la lletxa, una vegada neta i estripada, a rodanxes d'un centímetre aproximadament.
-Batre a punt de neu tres clares d'ou i 80 grams de sucre. Reservar.
-A part, batres els 3 rovells d'ou, un ou
- Posar en un recipient gran (barrenyo) l'oli i la llet a temperatura ambient i desfer la llevadura.
- Un cop tenim desfeta
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
Tallau la freixura en trossos petits (va millor amb unes tisores que amb un ganivet).
Per fer la recepta de porros amb salsa romesco, primer de tot coeu al forn els alls i les tomàtigues. Els alls
Escalfar al microones una mica l'aigua en un bol. Barrejar amb la mantega i el sucre fins que ambdues estiguin dissoltes.
Primer prepararem el llevat, mesclant els 160g de farina integral, els 160g d'aigua i els 2,5g de llevadura. Ho mesclarem bé i
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
Escalfem el forn a 240º, a la màxima temperatura.
La recepta d'aquest pa és idèntica
Aquesta recepta és per a principiants, se’l sol anomenar “pa miracle”. No necessita temps de tova ni amassat. No necessitam cap panificadora
En primer lloc, i amb 24 hores d'antel·lació, preparem la massa mare. Barregem la farina, l'aigua i el llevat, ho pastem i
Escaldeu els llagostins en aigua calenta. Peleu-los, extraieu-los l'intestí central i munteu les broquetes punxant els llagostins per llarg.
Tallar um mango en làmines fines. Barrejar mascarpone (250 g) amb sucre glass (6 cullerades soperes). Posar la barreja de mascarpone i
En una olla petita posem la xocolata i la fonem, però amb molt de compte de que no bulli. Quan la xocolata
Empezaremos preparando la mousse de foie-gras. Colocaremos la gelatina dentro de un vaso y la cubriremos con agua fría para que se
Amb el batedor elèctric barregem els ous, el formatge quark, la llet, la sal i el pebre. Mentrestant mig coem, en un
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb