Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan
Barrejar 175 g de mascarpone amb 100 ml de nata líquida, tres cullerades de sucre glass, dues i mitja de cacau pur
Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat
Bescuit de carabassó i xocolata
2 mins de lectura
1 Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.
Tradicional
Pelem i ratllem el carbassó.
Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat
En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,
Croquetes de xampinyons
1 min. de lectura
1 Fregiu en una mica d'oli i mantega, una ceba mitjana i un gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegiu-hi 200
En mitja llesca de pernil, enrotllat pinya i mango tallats a bastons fins. Punxar amb un escuradents
Sobre una llesca de pa torrat, posau-hi unes tires de pebrot escalivat i un seitó en vinagre.
Barquetes d’ous de guàtlera i sobrassada amb mel i romaní
3 mins de lectura
1 Per començar posam dins una paella la sobrassada i amb l’ajuda d’una cullera de fusta, l’anam torrant a foc mitjà. Hem de
Per començar, untarem generosament de formatge, quatre de les sis llesques del pa de motlle. Després, les col·locarem unes sobre les altres
Damunt una llesca de pa torrat, hi col·locam tires de pebres vermells torrats, amanits amb sa,l all i oli. Hi posam damunt
Encalentim el forn a 180ºC. Tallam la poma en 8 trossos i els dauram la en una paella amb una mica d’oli.
Mini muffins de pernil salat
1 min. de lectura
1 Tallau a trossets petits de pa de barra i repartiu-la en els motllos de silicona. Després, afegiu els daus de pernil, la
1. Per cada cassoleta de pasta fil·lo, dividirem cada làmina en 4 parts i les pintarem amb mantega desfeta. Les col·loquem una
Untam de formatge crema la llesca de pa xapata. Després posam el formatge de cabra a la planxa, el dauram lleugeramanet i
Dessalau el bacallà durant 48 h, canviant-li l’aigua 3-4 vegades al dia. Eixugau-lo i posau-lo a macerar en oli d’oliva durant 24
Entrant/Amanida/Marisc i peixBaixa/Menys de 30 minutsNadal i Cap d'AnyIngredients: Per a 4 persones – 24 gambes (poden ser congelades) – ½ lletuga