Mandonguilles amb castanyes i bolets

2 mins de lectura

Elaboració de les mandonguilles:

Es fa una massa amb les dues carns, l’all picadet, el julivert, el pa remullat amb la llet, l’ou,

Rovellons a la llauna

1 min. de lectura

Un cop nets els rovellons, tallant el peu, donant-hi uns copets i , si cal, humitejant-los amb un drap o paper, evitant

Oli de ceps

1 min. de lectura

En un got d'oli de gust suau, afegir un terç de got de ceps tallats a daus. Deixar un dia sencer a

Rap amb llenegues

1 min. de lectura

Fregim les llenegues en oli d' oliva amb l' all senser i una mica de sal ( no han d' estar molt

Torrada de bolets i ou

1 min. de lectura

Talleu a trossos petits l'all i saltegeu-los en una paella amb l'oli. Afegiu-hi els bolets i deixeu-los fins que s'hagi evaporat l'aigua

Arròs caldós amb ceps

1 min. de lectura

En quatre cullerades d'oli de ceps fregir una ceba tendra mitjana tallada ben petita. Després, afegir un pebrot verd gran, un pebrot

Rissotto de rovellons

1 min. de lectura

Fregir una ceba tendra mitjana i un pebrot verd petit tallats ben petits en una mica d'oli. Quan estiguin fregits, afegir un

Arrós amb trompetes de la mort

1 min. de lectura

Fregir en una mica d'oli una ceba mitjana i un pebrot verd mitjà tallats ben petits. Quan estiguin cuits afegir un gra

Lasanya de rovellons

1 min. de lectura

Fregir una ceba tendra gran tallada ben petita en quatre cullerades d'oli de ceps. Després, afegir dos grans d'all tallades ben petites

Croquetes de xampinyons

1 min. de lectura

Fregir en una mica d'oli i mantega 1 ceba mitjana i 1 gra d'all tallats ben petits. Quan estiguin fregits, afegir 200

Pastís de creps amb bolets

3 mins de lectura

Comencem preparant les creps:

Passem pel sedàs la farina i la sal i les posem en un bol. Hi afegim els ous. Amb