Primer de tot hem de pelar les patates i tallares a daus o tipus xips, però més gruixudes. Les deixam dins aigua
Preparació de la picada:
Picarem a daus el gingebre ben fi amb el ganivet, l´all i el pebre coent. Barrejarem amb oli
En una cassola o paella amb tapa posam a foc lent, el vi blanc sec, un rajolí d´aigua, el filet de gall,
Fer aquestes postres és molt, molt senzill. Primer posarem dins una olleta la llet a encalentir. Mentre, dins una safata, una mica
Primer de tot hem de fer la pasta. Posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d'oli, el suc de mitja
Primer de tot hem de fer la pasta, posarem dins una font, el tassó d´aigua, el tassó d´oli, el suc de mitja
Torrarem els pebres i les albergínies i en ser fred tot ho pelarem i ho farem trinxes. Després ho amanirem amb oli
Xaparem les galetes per la meitat i les empastifarem amb pasta de sobrassada. Les col·locarem dins una plata refractària i les regarem
Xips d’albergínia amb sal gruixada i mel negra
Primer de tot cal netejar les albergínies i tallar-les en rodanxes fines (d’uns 2-3 mm). Per facilitar el tall de les albergínies,