Més de quatre-centes persones no es varen voler perdre aquest esdeveniment
AraBay Coffee ha organitzat un tast, pensat per a qualsevol persona amant de la gastronomia i del cafè
Amb l'arribada de la tardor, el bell i tranquil agroturisme Cases de Son Barbassa organitza diferents sopars maridats. Es tracta d'unes vetlades
Les Festes des Vermar 2017 ja són aquí amb un programa, variat i ben entretingut, que combina gastronomia, esport, teatre, art, música, bauxa
Article de Fernando Sapiña, professor de Química Inorgànica i investigador de l’Institut de Ciències dels Materials de la Universitat de València
Un total de 26 restaurants de Menorca oferiran menús especials amb motiu de la Mostra de Cuina Menorquina 2017. L'objectiu de l'activitat és
Aquesta vegada l'ordre dels factors altera el resultat. Tots hem sentit la frase que serveix de titular just al revés: primer el menjar,
La frescor del producte és el factor més valorat pels consumidors. Aquesta és la conclusió del darrer capítol de l’estudi de consumidors
Després de gairebé una dècada d'investigacions, científics de l'Institut Politècnic Nacional (IPN) han demostrat que les substàncies extretes del cacau funcionen com
Com és tradicional, el segon cap de setmana del mes de setembre, Artà celebra la Fira. Ho fa amb un programa carregat
El bar Triquet tornarà a obrir les portes i ho farà com a un nou local de Can Joan de s'Aigua
Galilea viu les festes d'una manera molt tradicional i peculiar. Dia 8 de setembre hi haurà festa grossa perquè a més de
El reconegut cuiner Miquel Calent oferirà una demostració de cuina en viu als jardins de Raixa. El xef dels restaurants Calent i
El restaurant Jardín del Port d'Alcúdia dedicarà el seu menú-degustació a un dels millors productes de l'estiu, les figues, durant els dies
Amb l'arribada del setembre, l'olor de figa seca es comença a fer present al camp mallorquí. Com a bon hereu d'aquesta tradició,
En el marc de les festes de Sant Agustí, Felanitx viu una jornada ben animada i culinària. Serà diumenge, dia 27 d'agost
Un estudi del grup de recerca GENUD de la Universitat de Saragossa, publicat a European Journal of Nutrition, posa de manifest la
La localitat de s'Illot, del terme municipal de Manacor ha preparat un dissabte ben interessant amb els productes artesans com a reclam.
El saïm és un aliment recurrent a la cuina de Mallorca, Eivissa, Menorca i Formentera, per exemple per fer panades i ensaïmades.