El guanyador ha denunciat que les oportunitats comercials i els requisits de l’Administració només afavoreixen a les grans empreses
El xef Rafael Sánchez renova el Millor Esmorzar del Món de l'hotel Maricel, tota una experiència gastronòmica en un dels establiments hotelers més destacats de Mallorca
L'Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears han lliurat els Premis Gastronòmics de Menorca, uns guardons que s'atorguen anualment i que
El concurs, celebrat els dies 15, 16 i 17 de març a Protur Biomar Gran Hotel & Spa de sa Coma (Mallorca) ha acollit
La ginebra mallorquina Palma Gin ha estat guardonada amb la medalla Gran Or en el Catavinum World Wine & Spirits Competition, celebrat a Vitòria-Gasteiz
Protur Chef torna a convertir sa Coma en la capital gastronòmica de Mallorca. Ho fa amb una tercera edició carregada de propostes que
L'Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB) presenta el primer Campionat Balear de Cuina Vegana. Koldo Royo, president d'ASCAIB, ha destacat que
Catalina Riera, cuinera del restaurant Ca n'Alfredo, s'ha proclamat campiona de la primera edició del Campionat del Món del Pa amb Oli
El forn Can Rafel de Búger ha guanyat el primer premi del Campionat Mundial d'Ensaïmada 2019
El millor sommelier de les Illes Balears 2019 és Gabriel Lucas Dimmock, que revalida el premi que també va guanyar l'any 2018
Els alumnes Albert Mena i Alejandro Gómez, han guanyat el primer premi on varen fer una versió particular d'un plat de la cuina
La cuinera mallorquina Macarena de Castro és una de les guardonades dels Premis Ramon Llull 2019
Un total de 34 forns de pa i pastisseries procedents de Madrid (1), Barcelona (2), Menorca (3) i, per descomptat, Mallorca han
Mallorca pot presumir de campiona en cocteleria perquè Margalida Moreno Morey es va proclamar campiona absoluta del Concurs de Cocteleria Interescuelas OTC Group 2019
Amb motiu de la Diada de les Illes Balears, se celebra la tercera edició del Campionat Mundial d'Ensaïmades
Horeca acull la segona edició del Campionat de Baristes de Balears que té com a objectiu oferir un espai als baristes de les Illes
El gerent del gremi de forners, Pep Magraner, ha afirmat que els organitzadors tenen l'objectiu comú
Restauración Mallorca, juntament amb la col·laboració del Govern de les Illes Balears han organitzat la primera edició del Campionat del Món de Pa
Andreu Palou Oliver ha estat guardonat amb el premi Ramon Turró que atorga premiat pel Centre Català de la Nutrició de l'Institut