Vinagreta de maduixa

1 min. de lectura

Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim

Pastís de maduixa

2 mins de lectura

la base:
capolam les galletes i afegim la mantequilla a punt de pomada, aquesta mezcla la colocarem a la base d´un motlle qualsevol.
ho

Rubiols

1 min. de lectura

Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions

Gotets de mousse de xocolata

2 mins de lectura
4

Pels gots de xocolata:

Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en

Pastís de xocolata i merenga

4 mins de lectura

A- El Pastís:
1.- Escalfa el forn a 180º funció ventilador.
2.- Posa en un bol els rovells amb el sucre fins que queden

Tarta de xocolata amb taronja confitada

1 min. de lectura

Elaboració de la base de la tarta:
Pre-escalfar el forn a 180º
Fondre la mantega i reservar.
Al robot triturar tots els ingredients de la

Brigadeiro

1 min. de lectura

Barrejar una llauna de llet condensada amb tres cullerades de cacau en pols. Posar a calentar a foc lent sense parar de

Arrós amb llet i xocolata

1 min. de lectura

En una olla posar a bollir cinc gots i mig de llet amb mig got d'aigua, un got d'arròs, nou cullerades de

Mascarpone amb cacau a la taronja

1 min. de lectura

Barrejar 175 g de mascarpone amb 100 ml de nata líquida, tres cullerades de sucre glass, dues i mitja de cacau pur

Pastís de tòfona i taronja

4 mins de lectura

Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins

Tòfones

1 min. de lectura

Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat

Cookies Arc de Sant Martí

1 min. de lectura

Barrejar 250 g de farina amb 100 g de sucre, 100 g de sucre morè i una culledareta de bicarbonat. Afegir 2

Trufes de cachaça

1 min. de lectura

Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan

Flam de xocolata

1 min. de lectura

Bollir 500 ml de llet amb 4 cullerades de sucre i mitja branca de canyella. Quan la llet hagi bollit, colar i

Thumbprint cookies de pasqua

1 min. de lectura

Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,

1 3 4 5 6 7