Posem tots els ingredients dins el pot de la thermomix 20 minuts, a 100º, velocitat 1. En haver passat aquest temps afegim
la base:
capolam les galletes i afegim la mantequilla a punt de pomada, aquesta mezcla la colocarem a la base d´un motlle qualsevol.
ho
Pastís de iogurt grec i maduixes
Per a la base: Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega. Després, repartim la barreja i la premem
Pastís de mascarpone, maduixes i festucs
Per fer aquest pastís necessitem un motlle desmuntable de mida mitjana.
Triturem les galetes amb una picadora i hi afegim la mantega fosa.
Pasteu tots els ingredients fins que quedi una massa llisa i poseu-la a la nevera durant una hora.
Passat aquest temps, agafeu porcions
Primer prepararem els xiles caramel·litzats. Per això, tallem els xiles en tires fines.
Gotets de mousse de xocolata
Pels gots de xocolata:
Inflem els globus d’aigua a la mida que més ens agradi, tenint en compte que hauran de caber en
A- El Pastís:
1.- Escalfa el forn a 180º funció ventilador.
2.- Posa en un bol els rovells amb el sucre fins que queden
Elaboració de la base de la tarta:
Pre-escalfar el forn a 180º
Fondre la mantega i reservar.
Al robot triturar tots els ingredients de la
Barrejar una llauna de llet condensada amb tres cullerades de cacau en pols. Posar a calentar a foc lent sense parar de
En una olla posar a bollir cinc gots i mig de llet amb mig got d'aigua, un got d'arròs, nou cullerades de
Barrejar 175 g de mascarpone amb 100 ml de nata líquida, tres cullerades de sucre glass, dues i mitja de cacau pur
Per al bescuit: Posar la mantega, el sucre, la sal i la ratlladura de taronja en un bol i batre junts fins
Fondre la mantequilla amb el xocolate al bany maria fins que es fongui i s'emulsioni amb la mantequilla, quan ja hagui refredat
Barrejar 250 g de farina amb 100 g de sucre, 100 g de sucre morè i una culledareta de bicarbonat. Afegir 2
Desfer 250 g de xocolata amb 125 g de nata líquida i 125 g de mantega. Afegir 50 ml de cachaça. Quan
Bollir 500 ml de llet amb 4 cullerades de sucre i mitja branca de canyella. Quan la llet hagi bollit, colar i
Encenem el forn a 180º i cobrim la safata de forn amb paper vegetal. Mesclam la mantega fosa amb el sucre tamitzat,