Bescuit de carabassó i xocolata

2 mins de lectura
1

Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.

Tradicional

Pelem i ratllem el carbassó.

Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat

Còdols de cacau

1 min. de lectura

En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona

Pastís zebra

2 mins de lectura

Postres/Mitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: -4 ous grossos a temperatura ambient -250 grams de sucre -250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient

Copa de tardor

2 mins de lectura

Postres/Baixa/Ingredients: Per a 4 raccions – 250 g de puré de castanyes – 300 g de nata líquida per muntar – 60

Pomes de Halloween recobertes de caramel

1 min. de lectura

Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –

Bunyols de forat de patata

1 min. de lectura
1

La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin

Quarto

1 min. de lectura

Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a

Tòfones de xocolata

1 min. de lectura
1

Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.

Primer hem de fondre la xocolata i

Robiols

1 min. de lectura

Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.

Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol

Textures de xocolata

3 mins de lectura
1

Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,

Gominoles amb Thermomix

1 min. de lectura

Posarem dins el tassó la gelatina neutre, l'aigua i el sucre. Ho programarem 5 minuts, a 100 graus, velocitat 2.

Després, incorporarem el

Gominoles artesanes

1 min. de lectura

Primer de tot, agafam una olla petita, abocamm l'aigua i hidratam tota la gelatina neutra. Un cop hidratada, posam l'olla al foc

Pastís enllaçats pel català

4 mins de lectura

Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.

Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre

1 4 5 6 7