Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.
Tradicional
Pelem i ratllem el carbassó.
Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat
Us presentam la recepta per fer-la tradicionalment i amb Thermomix.
Tradicional
Pelem i ratllem el carbassó.
Barregem i tamisem la farina, el cacau, el llevat
En un batedor elèctric, amb l'accessori globus, batre les clares, el sucre (afegit a poc a poc) i les gotes de llimona
Apreneu a elaborar aquesta deliciosa recepta amb instruccions pels que teniu Thermomix: , pels que teniu iogurtera i pels que no teniu
Comencem pelant les mandarines, i també una taronja, a sang. Qui no sàpiga què vol dir "a sang" aquí teniu una foto
Postres/Mitjana/Entre 30 i 60 minutsIngredients: -4 ous grossos a temperatura ambient -250 grams de sucre -250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient
Postres/Baixa/Ingredients: Per a 4 raccions – 250 g de puré de castanyes – 300 g de nata líquida per muntar – 60
Postres/Baixa/Menys de 30 minutsIngredients – 225 g de sucre – 180 mil·límetres d’aigua – 120 mil·límetres de golden syrup (marca Lyle’s) –
La nit del 20 al 21 d'octubre és costum que els al·lots rondin les nines amb cançons i que aquestes els ofereixin
Feis primer la salsa de magrana: posau tots els ingredients dins una cassola alta i feis bullir el conjunt fins que vegeu
Per a fer aquestes postres que ha fet tan famós a Can Joan de s´Aigo, hem de pujar el blancs d´ou a
Aquestes postres són molt bones de fer, però s'ha de tenir un poc de paciència.
Primer hem de fondre la xocolata i
Els crespells són uns dels postres típics de Pasqua.
Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.
Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol
Començam amb el fondant. Fonem la mantega i la cobertura al bany maria. Mentre es fon separam el vermell del blanc d´ou,
Posarem dins el tassó la gelatina neutre, l'aigua i el sucre. Ho programarem 5 minuts, a 100 graus, velocitat 2.
Després, incorporarem el
Encalentim el forn a 170ºC a dalt i a baix. Posam dins un bol la farina, el sucre, l´oli i els ous,
Primer de tot, agafam una olla petita, abocamm l'aigua i hidratam tota la gelatina neutra. Un cop hidratada, posam l'olla al foc
Untau un motlle de 22 cm de diàmetre amb mantega i empolvorau-lo de farina.
Rentau la taronja; pelau-la; eliminau la part blanca entre