L'Ajuntament de Sineu els ha retut un homenatge per donar les gràcies a més de 90 anys de servei
L'Ajuntament de Sineu els ha retut un homenatge per donar les gràcies a més de 90 anys de servei
El mes d'agost de 2026 entrarà en vigor una normativa europea per
El celler Pere Seda i Licors Moyà presenten una nova anyada del
El restaurant Las Sirenas de l'Arenal de Llucmajor és un dels llocs on hi podeu menjar
Hi trobareu berenars de pambolis i variats, a més de plats de temporada com bullit d'ossos
El restaurant del Càmping del Solsonès ofereix una cuina de qualitat, sana i de proximitat amb
Cuina catalanaAvenida de la Diputació, 3, 25560 Sort, LleidaCatalunya/Sort973 620 000www.hotelpessets.com35 euros[:ca]De 13.30 a 15.30 h,
Cuina catalanaCarrer de Josep Rovira, 27, 08770 Sant Sadurní d'Anoia, BarcelonaCatalunya/Sant Sadurní d'Anoia93 891 00 32www.calblay.com35
En una paella posem el sucre (que estigui ben repartit per a tota la base), la mel i el suc de llimona
Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!
Un truquet: Si li donem la volta al calamars, no ens cal l’escuradents
Una recepta ideal per aquestes festes
Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2