Sa Taverneta

Hi trobareu berenars de pambolis i variats, a més de plats de temporada com bullit d'ossos

Restaurant Hotel Pessets

Cuina catalanaAvenida de la Diputació, 3, 25560 Sort, LleidaCatalunya/Sort973 620 000www.hotelpessets.com35 euros[:ca]De 13.30 a 15.30 h,

Restaurant Cal Blay Vinticinc

Cuina catalanaCarrer de Josep Rovira, 27, 08770 Sant Sadurní d'Anoia, BarcelonaCatalunya/Sant Sadurní d'Anoia93 891 00 32www.calblay.com35

Pastís de peix

Untau un motlle de plum cake amb mantega. Posau el peix dins una olla amb aigua que el cobreixi.

Recepta d’amargos

Postres/Baixa/Nadal i Cap d'AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2