És un concurs gratuït i obert a tothom, tan sols cal pujar una foto al perfil d’Instagram d'aquesta empresa mallorquina
El jurat ha destacat l'originalitat de la tapa que ha batiat com a Cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca
Aquesta primera edició se celebra 12 anys després de declarar la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat
L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB) ha lliurat els Premis Gastronòmics de Menorca 2021
La guanyadora és alumna del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina del CIFP Juníper Serra
El Concurs estatal d'Escoles de Cuina Protur Chef va ser el marc en el qual es varen lliurar els premis Cullerot Daurat, uns guardons
L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears va acollir dijous passat, dia 10 de març, el Campionat Balear de Sommelieria (ABS), una cita
Del dijous 17 al diumenge 20 de març tindrà lloc la 4a edició del Concurs Estatal d'Escoles de Cuina Protur Chef
Els dos cuiners aragonesos, concretament d'Òsca, han elaborat una recepta pròpia que han batejat amb el nom de 'Se te va el
La Confederació d'Associacions Empresarials de Balears a Menorca (CAEB) i l'Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB) han organitzat la primera edició
Enguany, el Dia de les Illes Balears pot ser ben saborós perquè se sortegen 14 lots d'aliments
Aquesta competició internacional té com a objectiu reconèixer la qualitat de la mel ecològica que els apicultors recol·lecten a diferents estats del món, principalment
Les festes de Sant Sebastià ja tenen pastís oficial: la coca de garrova i taronja del pastisser Lluís Pérez serà el nou Tianet
Les festes de patronals de Palma d'enguany estan marcades per una novetat gastronòmica. Es tracta de l'elecció del pastís Tianet de Sant Sebastià.
El gran guanyador de l'edició 2021 ha estat per al restaurant Voro d'Àlvaro Salazar
Sembla mentida, però ha tornat a passar. Els crítics de la guia Michelin consideren que la cuina de Menorca no té categoria
En aquesta segona edició dels guardons, s'ha premiat la Ruta del Llonguet, la cuinera Maca de Castro, Garden Hotels i Ramaders Agrupats de Felanitx, que
La tafona de Can Feliu ha acollit el dilluns 29 de novembre el nomenament del Tafoner Major d’Oli de Mallorca 2021, títol amb
La guia gastronòmica Repsol ha publicat unes noves distincions, els Soletes. L'han definida com una categoria dinàmica per saber on passar una estona