Torna aquesta competició centrada a trobar el millor pamboli per a l'estiu
Juan Antonio Guerra, del restaurant Es Fum, n'ha aconseguit el segon premi
Aquesta tercera edició del concurs duu per nom ‘De la mar i de la terra. Un reconeixement a les seves dones’ i
Suc de Cel de Fet a Sóller i Morvedra de Ferreries han estat els grans triomfadors de la fira Biofach
Hem estat quatre les marques de l'illa guardonades a certàmens exteriors especialitzats en oli d’oliva verge extra els anys 2020 i 2021
El termini per presentar receptes finalitza el 20 d’agost
Es tracta d’una acció de suport al procés perquè Menorca Talaiòtica sigui Patrimoni Mundial de la UNESCO
El jurat ha destacat l'originalitat de la tapa que ha batiat com a Cocarroi, gelat de la pasta i Oli de Mallorca
Aquesta primera edició se celebra 12 anys després de declarar la Dieta Mediterrània com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat
L’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears (APEGIB) ha lliurat els Premis Gastronòmics de Menorca 2021
La guanyadora és alumna del cicle formatiu de grau superior de Direcció de cuina del CIFP Juníper Serra
El Concurs estatal d'Escoles de Cuina Protur Chef va ser el marc en el qual es varen lliurar els premis Cullerot Daurat, uns guardons
L'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears va acollir dijous passat, dia 10 de març, el Campionat Balear de Sommelieria (ABS), una cita
Del dijous 17 al diumenge 20 de març tindrà lloc la 4a edició del Concurs Estatal d'Escoles de Cuina Protur Chef
Els dos cuiners aragonesos, concretament d'Òsca, han elaborat una recepta pròpia que han batejat amb el nom de 'Se te va el
La Confederació d'Associacions Empresarials de Balears a Menorca (CAEB) i l'Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB) han organitzat la primera edició
Enguany, el Dia de les Illes Balears pot ser ben saborós perquè se sortegen 14 lots d'aliments
Aquesta competició internacional té com a objectiu reconèixer la qualitat de la mel ecològica que els apicultors recol·lecten a diferents estats del món, principalment
Les festes de Sant Sebastià ja tenen pastís oficial: la coca de garrova i taronja del pastisser Lluís Pérez serà el nou Tianet

