El Consell i Mallorca Rural creen aquest programa d’emprenedoria que finançarà sis projectes
Va guanyar el premi d'argent amb la tapa xuixo de Porc Negre amb anfós, un plat amb el qual fa un homenatge a
L'associació Tramuntana XXI convida els veïns i veïnes dels 19 municipis de la Serra de Tramuntana a participar en el concurs “La cuina de la Serra: receptes tradicionals de productes
El sommelier mallorquí Gabriel Lucas Dimmock ha estat premiat com a Millor Sommelier d'Espanya, en el marc del Saló Gourmets, celebrat la setmana passada a
La fàbrica de sobrassades de Can Company ha guanyat el Premi Innovació d'Innofòrum Barcelona 2021 amb un producte nou
Els organitzadors del Concurs de Pintxos i Tapes Ciutat de Valladolid ha publicat la llista dels 46 finalistes que hi participaran, cuiners
La cerimònia va tenir lloc el dissabte 16 d'octubre, al Museu Etnogràfic d'Eivissa (Santa Eulària des Riu). Es tracta d'uns guardons que
La competició tendrà lloc a Palència (Espanya) el proper dilluns 4 d'octubre. Un jurat format per xefs i experts en gastronomia ha seleccionat les receptes que
Aquesta cervesera de Sant Climent (Menorca) és la que més medalles ha obtingut en la competició celebrada durant aquests dies a Can Picafort.
És obert a qualsevol persona major d’edat que hagi desenvolupat un projecte de recuperació, conservació i divulgació de la gastronomia tradicional
Els dies 25 i 26 de setembre, la població mallorquina de Can Picafort acollirà el Concurs Internacional de Cervesa Artesana (CICA). Es tracta de la sisena edició
La cita està organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Sóller i es va celebrar dilluns 20
L'entitat de Mallorca, amb seu a Búger, reconeix a través de la seva Aula de Gastronomia la tasca que Reina ha fet sobre
El millor aliment ecològic de l'illa d'enguany és el formatge Novícia, elaborat per la formatgeria Es Pinaró de ses Monges
Té com a objectiu promocionar internacional el municipi de Sóller i posicionar-lo com a destinació gastronòmica puntera a través d’un dels seus
La millor olivera monumental d'Estat espanyol de l'any 2020 és a Fornalutx
El jurat ha fet pública la llista de guardonats de l'edició 2021 i ha reconegut amb una medalla d'or els vins mallorquins
Glòria González, estudiant de cicle mitjà de cuina de l'IES Juníper Serra, ha estat proclamada millor cuinera vegana amb dos plats de tocs avantguardistes
Vi i poesia és una bona combinació. Bona mostra d'això és el concurs de gloses que el celler Jaume de Puntiró de