Torna aquesta competició centrada a trobar el millor pamboli per a l'estiu
APAEMA ha atorgat aquest guardó en el marc de la Diada d’Agricultura Ecològica, celebrada a Porreres
Per participar-hi cal fer un vídeo, d’entre 30 segons i dos minuts, d’una recepta que en mostri, com a mínim, els ingredients,
S'ha imposat als quinze finalistes en un concurs molt disputat, celebrat a la tafona de Son Mesquidassa
Jesus Jiménez, de l'escola Màster D Màlaga, i Núria Cortès, de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, se n'han enduit el segon
El concurs de cuina de joves promeses es complementarà amb tasts sensorials, cuina en viu, tallers, xerrades i sopars maridats
Ha guanyat amb una recepta de besuc amb cream de sípia i crema de sobrassada
És un concurs gratuït i obert a tothom, tan sols cal pujar una foto al perfil d’Instagram d'aquesta empresa mallorquina
des del Govern de les Illes Balears s'ha apostat perquè els centres de formació professional i l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears
El Consell i Mallorca Rural creen aquest programa d’emprenedoria que finançarà sis projectes
Hi podeu enviar les vostres fotos, l'únic requisit és que hi surti una ampolla de vi dels cellers integrants en aquesta denominació
Josep Lluís Roses, president de la DO Binissalem, ha destacat la importància de reconèixer a persones i entitats la dedicació i contribució
Hi han participat vuit alumnes de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears que, segons el jurat, han demostrat un alt nivell
El lliurament coincideix amb el 20è aniversari de la creació d'aquest segell de qualitat amb denominació d'origen
El restaurant Voro d'Àlvaro Salazar és l'únic de les Illes Balears amb dues estrelles, mentre que Menorca continua sense lluir cap d'aquests
La ruta de tapes i còctels tindrà lloc del 23 al 27 de novembre als 46 establiments participants
La cita tendrà lloc dia 21 de novembre, a les 16 hores, al Palau de Congressos de Palma
Un jurat internacional, format per cuiners professionals i especialistes, ha destacat la recepta que ha presentat al concurs
APEGIB ha lliurat aquest dissabte els Premis Gastronòmics de Mallorca, en el marc de la Fira d'Alcúdia celebrada i amb el suport